Gionee Elife E7 – 16 megapixeles OmniVision kamerával

Farkas Norman - 2013. december 2.

A kínai Gionee legújabb csúcsmobilja simán lemoshatja a pályáról a legnagyobb okostelefon gyártók felsőkategóriás versenyzőit is, hiszen mind külső megjelenés, mind pedig hardveres és multimédiás felszereltség tekintetében magasra teszi a lécet.

Az anyaországában népszerű, ám Ázsián kívül még nem igazán ismert Gionee végre szeretne sikereket elérni a nemzetközi piacon is, aminek érdekében egy kiemelkedő tudású okostelefonnal rukkolt elő.

Az Elife E7 nevű újdonság a HTC 8X szögletes formáját és a Huawei Ascend P6 praktikus kialakítását idézi, s ehhez a vonzó külsőhöz elképesztő tudás tartozik: a készülék meghajtásáról – a világon elsőként – a Qualcomm felturbózott négymagos, 2,5GHz-es Snapdragon 800 MSM8974AC processzora gondoskodik, amit 5,5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású Full HD kijelző és Android rendszer egészít ki. Az E7 képalkotás terén is ott van a szeren, ugyanis hátlapjára szuper érzékeny, 16 megapixeles OmniVision szenzort és a Largan M8 optikát magában egyesítő BSI kamera került, ami még a Samsung nemrég leleplezett 16 megapixeles kamerájánál is jobb minőségű felvételek készítését teszi lehetővé.

 



[Forrás: Engadget]

Vissza