Máricusban érkezik a Lumia 2020 Illusionist tablet?

Farkas Norman - 2013. november 25.

A legfrissebb pletykák szerint már 2014 első negyedévében megérkezhet a Microsoft kezébe kerülő finn gyártó 7 hüvelykes Windows RT 8.1 táblagépe, melyet Illusionist néven emlegetnek.

Új hírek érkeztek a Nokia Illusionist kódnevű táblagépéről, amely Lumia 2020 néven kerül majd fel az üzletek polcaira a következő esztendőben.

Ha hihetünk a legfrissebb pletykáknak, a 7 hüvelykes kijelzővel szerelt, Windows RT 8.1 operációs rendszer köré épülő jövevény több társával együtt februárban, az MWC során lepleződik le, piaci premierjére pedig már március vége előtt kerül. Amennyiben beigazolódnak a jóslatok, hamarosan két Nokia (vagyis Microsoft) táblagép hódít majd világszerte, amelyek nagyot lendítenek a Windows RT platform terjedésén.

Valójában nem meglepő, hogy a finnek egy hétcolos tablet megalkotás mellett döntöttek, hiszen éppen ebben a szegmensben látható a legnagyobb növekedés. A kérdés már csak az, hogy vajon elég okos és egyben pénztárcabarát lesz-e az Illusionist ahhoz, hogy labdába rúghasson az Android alapú konkurensek mellett.

Lumia 2520


 

[Forrás: Unwired View]

Vissza