Alkalmazás segít eligazodni a Samsung nyomtatói között

Kütyü Magazin - 2013. november 20.

Megjelent a Samsung Smart Catalog névre keresztelt, Androidra és iOS-re is elérhető okostelefonos alkalmazása, amely termékismertetőkkel segít eligazodni a Samsung nyomtatós termékínálatában.

A Smart Catalog App segítségével a vállalat egyszerűen, nyomtatott brossúrák nélkül szolgál a legfrissebb információkkal és termékismertetőkkel partnerei számára valamennyi Samsung nyomtatóról. Az új app a 2010-ben megjelent Samsung Mobile Printing alkalmazásának folytatása, amely megnyerte Buyers Lab "Kiváló mobil nyomtatási alkalmazás" díját 2012-ben. A Buyers Lab értékelésében kiemelte, hogy a Samsung számos különböző készülékről, illetve akár közösségi média felületekről is lehetővé teszi a mobil nyomtatást.

Az alkalmazás hasznos funkciója a kellékanyag kereső, melynek segítségével néhány mozdulattal meg tudjuk találni a Samsung nyomtatónkba való kellékanyag típusát, kapacitását, és képét is. Ezenkívül rövid összefoglalót is tartalmaz a Samsung által fejlesztett nyomtatási megoldásokról, illetve azok alkalmazási területeiről, így a partnerek könnyedén kiválaszthatják  a vállalkozásuk igényeinek leginkább megfelelő flottakezelésre, dokumentum elosztásra, vagy mobilitásra fejlesztett applikációkat.

Amennyiben iparági szintű szegmentálásra lenne szükségünk, akkor ezt is megtehetjük az alkalmazás vertikumokat bemutató részében. Ennek segítségével átfogó képet kaphatunk akár a pénzügyi/kormányzati/oktatásügyi, vagy az egészségügyi/gyártói szegmensek jelenlegi helyzetéről kihívásairól és elvárásairól a nyomtatás világát érintően. Rövid és tömör érveket találhatunk arra vonatkozóan is, hogy ezen kihívásokra és igényekre a Samsung nyomtatói milyen műszaki jellemzőkkel, fejlesztésekkel és alkalmazásokkal felelnek meg. Az alkalmazás segítségével az iparágakhoz tartozó konkrét esettanulmányokat is megtekinthetünk, így teljes képet kapunk a Samsung nyomtatók széleskörű alkalmazhatóságáról.

Az alkalmazás már az iOS App Store-ban és a Google Play alkalmazásboltban is elérhető.

 

Vissza