ZTE Grand S Flex – HD kijelző és LTE vonzó áron, Európának

Farkas Norman - 2013. november 6.

A kínai gyártó bemutatta a Grand S Flex nevű androidos mobilját, mely LTE hálózati támogatással, 5 colos HD kijelzővel és 8 megapixeles kamerával kezdi meg hódítását a Vén Kontinensen.

A ZTE kiemelkedő ár/érték aránnyal bíró készülékei miatt vált ismertté a felhasználók körében, s úgy tűnik, a vállalat időről időre igyekszik alapot szolgáltatni jó híréhez. Ennek jegyében készülhetett el a Grand S Flex nevű modell melyet a napokban leplezett le a gyártó.

A több európai országban, példádul Csehországban, Lengyelországban, Németországban, Szlovákiában, Spanyolországban és Finnországban megjelenő újdonság állítólag nagyon vonzó árcédulával csalogatja magához a vásárlókat, akik a meggyőző hardveres felszereltségét látva pozitív csalódásban részesülhetnek.

Ahogy az alant látható specifikációban is látható, a telefon meghajtásáért egy kétmagos, 1,2GHz-es Snapdragon MSM8930 processzor felel, amit 1GB RAM és 16GB belső tárhely egészít ki. Képalkotás frontján egy 8 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi és egy 1 megapixeles előlapi kamerára támaszkodhatunk, kapcsolódódási lehetőségek terén pedig az LTE, a HSPA+, a Wi-Fi és a Bluetooth is rendelkezésre áll. A mindössze 8,9 milliméter vastag mobil fedélzetén az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer szaladgál, az energiaellátásról pedig egy 2300mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik.

A Grand S Flex máris elérhető Csehországban, Spanyolországban és Szlovákiában, a többi fent említett régióba a következő hetekben érkezik majd meg.

A ZTE Grand S Flex főbb jellemzői:

- 5 hüvelykes (1280 x 720 pixel) HD kijelző

- 1.2 GHz-es kétmagos Qualcomm Snapdragon MSM8930 processzor

- Android 4.1 (Jelly Bean) OS + Mifavour UI kezelőfelület

- 8MP autofókuszos kamera + LED villanó

- 1MP előlapi kamera

- 8.9mm-es karcsúság

- 1080p Full HD video lejátszás

- 3.5mm audio jack, FM rádió

- 1GB RAM, 16GB belső tárhely

- 4G LTE, WiFi 802.11 b/g/n, DLNA, Bluetooth 4.0, GPS

- 2300 mAh akkumulátor

 

 

[Forrás: FoneArena]

Vissza