HTC Desire 709d – nagy kijelző, nagy hangerő

Farkas Norman - 2013. október 17.

Nem sokkal a One Max után legújabb középkategóriás üdvöskéjét is leleplezte a tajvani gyártó. A Desire 709d öthüvelykes kijelzőjével, BoomSound hangszóróival és a vadonatúj Sense felülettel próbálja lenyűgözni a felhasználókat.

A hét folyamán bemutatkozott a várva várt One Max, mely jelenleg a HTC legnagyobb és legerősebb androidos okostelefonja. Az újdonságot kis csúszással egy középmezőnybe szánt mobil követte a Desire 709d „személyében”. A 145,5 x 72 x 10,3 milliméteres masina előlapján egy 5 hüvelykes qHD (960 x 540px) kijelző feszít, így nem meglepő, hogy méret frontján maga mögé utasítja még a 4,7 colos Full HD panellel felvértezett One-t is.

Az Android 4.2 Jelly Bean rendszer köré épülő telefon egyébként nem kapott túl erős hardvert: meghajtásáért egy négymagos 1,2GHZ-es Qualcomm Snapdragon 200 processzor felel, amit 1GB RAM, 8GB belső tárhely, microSD kártyafoglalat és 2100mAh kapacitású akkumulátor egészít ki. A Desire 701d igazi erőssége a méretes kijelző, a nagy hangerejű BoomSound hangszórók és a Sense 5 kezelőfelület mellett a képalkotásban mutatkozik meg, hiszen egy 8 megapixeles előlapi, illetve egy 2,1 megapixeles hátlapi kamerával is ellátták.

A HTC Desire 701d a One Maxszal együtt október 23án landol a Kínai piacon, mindhárom nagy Kínai mobilszolgáltató (China Mobile, China Teleco és China Unicom) kínálatában elérhető lesz. A készülék egyéb régiókban való megjelenéséről sajnos nincs információ.

 



 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza