Bemutatkozott a Vertu Constellation luxusmobil

Farkas Norman - 2013. október 4.

A Vertu leleplezte új készülékét, mely bőr borítású titán házban hozza el az Android Jelly Bean szolgáltatásait a vastag pénztárcájú felhasználóknak.

Bár egykor a Nokia tulajdonát képezte, a luxusmobilok gyártására specializálódott Vertu a Windows Phone helyett az Android rendszer útját választotta. Ez alapján készült el a vállalat nemrég bemutatott, Constellation nevű modellje, amely zafír üveggel, titán készülékházzal és különböző színekre festett, valódi bőr borítással ötvözi az Android 4.2 Jelly Bean előnyeit.

A luxusmobil technikai tudása egy középkategóriás készülék szintjén mozog: meghajtásáért egy kétmagos, 1,7GHz-es Qualcomm Snapdragon S4 processzor felel, amit változattól függően 32 vagy 64GB belső tárhely, 4,3 colos, 1280 x 720 pixel felbontású érintőképernyő, 13 megapixeles hátlapi és 1,3 megapixeles előlapi kamera, valamint 1800mAh kapacitású akkumulátor egészít ki. Extra gyanánt ingyenes iPass WiFi hálózat használatot kapnak a vásárlók.

A fenti összeállításért cserébe 4500 eurót kell kicsengetni, melynek oroszlánrészét nyilván azok a prémium anyagok adják, melyek státusszimbólummá teszik a telefont.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza