Vonzó androidos tabletek a Delltől: Venue 7 és Venue 8

Farkas Norman - 2013. október 3.

A Dell tegnap bemutatta új, Android 4.2.2 Jelly Bean rendszerű táblagépeit, a Venue 7 és Venue 8 modelleket. Mindkét készülék kiemelkedő ár/érték aránnyal büszkélkedhet, s ez nagyban hozzájárulhat sikerükhöz.

Tegnap két Windows 8.1 alapú táblagépet (Venue 8 Pro és Venue 11 Pro), három új XPS laptopot (XPS 11, 13 és 15), valamint kettő Android rendszerű tabletet tárt a nagyközönség elé a Dell.

A Venue 7 és Venue 8 táblagépek kiemelkedő ár/érték arányukkal és stílusos dizájnjukkal próbálják magukhoz csábítani a vásárlókat. Mindkettő fedélzetén az Android 4.2.2 Jelly Bean operációs rendszer teljesít szolgálatot, működésükért pedig egy 2GHz-es Intel Clover Trail processzor felel.

A korábban már lebukott Venue 8 nevéhez hűen egy 8 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, mely 1280 x 800 képpont megjelenítésére képes. A 16GB belső tárhellyel ellátott készülék LTE modemmel is kérhető, ami jó hír a szupergyors mobilinternetezés szerelmeseinek.

Dell Venue 8

 

A Venue 7 előlapján egy 7 hüvelykes, 1280 x 800 pixel felbontású kijelző terül el, s testvéréhez hasonlóan 16GB belső tárhelyet tudhat magáénak.

A táblagépek október 18-án landolnak az Egyesült Államok piacán, illetve néhány egyéb kiválasztott régióban – melyek között valószínűleg nem szerepel Magyarország, ugyanis a Dell hazai képviselete csak a Venue Pro tabletekre és az új XPS modellekre hívta fel a figyelmünket.

A Venue 7 Wi-Fi only verziója 149 dollárban kerül majd, míg a Venue 8 szintén csak Wi-Fi modullal szerelt kiadásáért 179,99 dollárt kell majd kicsengetni.

 

Dell Venue 7

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza