Ez lenne a Nexus 5?

Farkas Norman, 2013. szeptember 7. 18:40

Napvilágra került egy látványterv, mely állítólag a hamarosan bemutatkozó LG Nexus 5-höz, azaz az Android 4.4 Kitkat referenciamobiljához kapcsolódik.

Javában zajlik az IFA 2013 szakkiállítás Berlinben, miközben sorra érkeznek a Google következő Android referenciamodelljéről szóló pletykák és infók. Először az Android 4.4 Kitkat beharangozó videójában bukkant fel a készülék, majd egy, az FCC jóváhagyására váró mobil került képbe, ami többek szerint egyértelműen az új Nexus. Ezúttal a jövevény állítólagos látványterve bukkant fel, mely alant látható.

A kép alapján az Android operációs rendszer 4.4 Kitkat verziójához kötődő okostelefon egyértelműen az LG műhelyében készül, s bár formáját tekintve a Nexus 4-et idézi, a kijelzőjét jóval keskenyebb oldalsó keret határolja. A mobil hátlapján a Nexus 7 tabletből ismerős, nagyméretű Nexus felirat látható egy LED villanóval segített kamera társaságában.

Egyelőre rejtély, hogy pontosan mikor mutatkozik be a Nexus 5, de a várakozások szerint még ebben az évben megismerheti a nagyvilág.

 



 

[Forrás: Übergizmo]