Fotón a 12,2 colos Galaxy Note és a Galaxy Gear prototípusa

Farkas Norman, 2013. szeptember 2. 15:47

Napvilágra került néhány kép, melyeken a Samsung várva várt okos karórájának prototípusa, illetve az SM-P900 modellszámmal illetett, 12,2 hüvelykes, 2560 x 1600 pixel felbontású érintőképernyővel felvértezett Galaxy Note táblagép látható.

Izgalmasan indul a hét, s ezt főként az IFA 2013-at megelőző pletykahadjáratnak köszönhetjük, hiszen a várakozások szerint számos izgalmas technológiai újdonság mutatkozik be a berlini szakkiállításon a nagyközönségnek. Az említett eszközökről gyakran derülnek ki részletek közvetlenül a hivatalos leleplezés előtt, jelen esetben két Samsung masináról érkeztek infók.

Ne is szaporítsuk tovább a szót, vágjunk a közepébe!

A koreai Moveplayer weboldal közzétett egy fotót a Samsung Galaxy Note 12.2 táblagépről (modellszáma SM-P900), amelynek előlapján egy 12,2 hüvelykes, 2560 x 1600 pixel felbontású érintőképernyő foglal helyet. A tűéles képpel kecsegtető megjelenítővel felvértezett fenevad meghajtásáról egy nyolcmagos Exynos 5 Octa 5420 processzor gondoskodik, s elméletileg készül belőle egy LTE modemmel szerelt változat is, amit SM-P905 modellszámmal látnak el.

 

 

Ez nem minden, hiszen a Galaxy Gear névre keresztelt Samsung okos karórát, pontosabban annak prototípusát is sikerült lencsevégre kapni. A VentureBeat képei alapján a Gear előlapja 3 hüvelykes, melyen egy 2,5 colos érintőképernyő foglal helyet. A praktikus kütyü állítólag Bluetooth (4.0 LE) és Wi-Fi modulokkal, 4 megapixeles kamerával, S Voice hangasszisztenssel, tízórás üzemidőt garantáló akkumulátorral, valamint kétmagos Exynos 4212 processzorral rendelkezik.

 

 

Az eddigi infók alapján a Galaxy Gear okosóra szeptember 4-én, az IFA 2013 előtt debütál egy időben a Galaxy Note III phablettel. Ami a lélegzetelállító kijelzővel megáldott Galaxy Note 12.2 készüléket illeti, szintén ezen a héten mutatkozhat be. Kíváncsian várjuk, hogy így lesz-e!

 

 

 

[Forrás: Unwired View]