9,8 colos kijelzővel jön az G Pad nagytesója – LG V500

Farkas Norman, 2013. augusztus 22. 17:27

Úgy tűnik, hogy a kisebbik délé-korai gyártó igazán komolyan veszi a tabletpiacra való visszatérést. Erre utal, hogy a napokban felbukkant egy 9,8 colos LG táblagép az FCC-nél, mely a 8,3 colos G Paddel az oldalán már ebben az évben megkezdheti hódítását.

Néhány hete szereztünk tudomást arról, hogy az LG ismét beszáll a tabletbizniszbe, mert bizonyára rájött, hogy hatalmas hiba lenne tovább tétlenül nézni, ahogy a konkurens gyártók kiaknázzák ezt a folyamatosan bővülő, lehetőségekben gazdag piacot. A cég első idei táblagépéről is megtudtunk egyet, s mást a kiszivárgott infók jóvoltából: állítólag LG G Pad néven érkezik a 8,3 hüvelykes kijelzővel megáldott készülék.

A legfrissebb hírek szerint nem a G Pad lesz az LG egyetlen 2013-ban megjelenő táblagépe, ugyanis az FCC berkeiben már vizsgálnak egy V500 típusú, 9,8 hüvelykes érintőképernyővel szerelt eszközt, mely a kisebbik dél-koreai gyártó futószalagjáról gurult le. Az FCC jóvoltából megtudtuk a jövevényről, hogy a fentiek mellett kétsávos WiFi és Bluetooth 4.0 (LE) modullal is ellátták, ám az továbbra is rejtély, hogy például milyen processzor, illetve mekkora memória került bele. A V500 valószínűleg egy felsőkategóriás masina, mely a zászlóshajó szerepét töltheti majd be az LG tabletportfóliójában.

 

 

[Forrás: IntoMobile]