Öt színben kerül piacra a Samsung okos karórája

Farkas Norman, 2013. augusztus 22. 13:36

Bennfentes infók szerint öt különböző színárnyalatban landol a piacon a Samsung okos karórája, a Galaxy Gear. Jó hír a rajongók számára, hogy a kütyü várhatóan szeptember végén vagy október elején kerül forgalomba, azaz már nem sokat kell várni rá.

Már régóta keringenek a pletykák a Samsung okos karórájáról, mely várhatóan Galaxy Gear néven kerül piacra. A korábbi mendemondák azt jósolták, hogy a hordható kütyü szeptember 4-én, a Galaxy Note III okostelefon-tablet hibrid oldalán mutatkozik be, ám a legújabb fejlemények későbbi leleplezésre utalnak.

A SamMobile bennfentes forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a Galaxy Gear fekete, szürke, fehér, narancs és fehérarany színekben jelenik meg, s míg az első négy változat az év 39. hetében, vagyis szeptember 23. és 29. között kerül forgalomba, addig az elegáns fehérarany verzióra további egy hetet kell várni. Ez utóbbi variáns egyébként csak néhány kiválasztott régióban lesz elérhető.

A fenti infókat érdemes némi fenntartással kezelni, hiszen nem hivatalos forrásból száramznak, ráadásul az sem zárható ki, hogy ha helyesek is az adatok, a Samsung változtat a terveken.

 

 

[Forrás: Unwired View]