Több új, prémium játék az LG CINEMA 3D Smart TV-ken

forrás: Prím Online, 2013. január 4. 10:49

Az LG bejelentette, hogy több új játék lesz elérhető a CINEMA 3D Smart TV-ken, amelyekkel jelentősen kibővülnek az interaktív szórakozási lehetőségek az egész család számára. Olyan okostelefonon és táblagépen régóta népszerű játékok között válogathatunk majd, mint a Where’s My Water, a The Sims TM FreePlay, az Air Penguin, valamint a Mini Motor Racing. Mindegyik játék irányítható az LG új, továbbfejlesztett mozgásérzékelős Magic Remote távirányítójával.

„Játékkínálatunkat az első, Smart TV-n játszható 3D játékunk tavaly júliusi bemutatkozása óta folyamatosan bővítjük. – nyilatkozta Havis Kwon, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. – Nagyszerű családi élmény a világ legnépszerűbb játékaival játszani a nappaliban. Kitartó és elkötelezett munkánk eredménye a Magic Remote, a Dual Play és az okostelefonokhoz kifejlesztett távirányító alkalmazás, amelyek segítségével még élvezetesebb játékélményt kínálhatunk a CINEMA 3D Smart TV-k tulajdonosainak.”

A Disney által készített és pillanatok alatt klasszikussá vált Where’s My Water, 90 ország alkalmazásboltjában vezeti a játékok listáját a letöltések számát tekintve. A játék bemutatása óta Swampy több mint kétmilliárdszor zuhanyozott. Az LG CINEMA 3D Smart TV-k nagyobb képernyője és a Magic Remote mozgásérzékelős távirányító tökéletes felhasználói élményt biztosít, még vonzóbbá téve a Disney átütő sikerű játékát.



Hamarosan a piacvezető Electronic Arts Inc. (EA) fejlesztése, a The Sims FreePlay is bemutatkozik az LG Smart TV-ken. A magával ragadó „életszimulációs” stratégiai játék a világszerte több mint 150 millió példányban elkelt The Sims sorozatra épül. Amellett, hogy a Magic Remote távirányítóval a játékot a televízió képernyőjén kezelhetik, a játékosok az okostelefonjukra is letölthetnek egy praktikus, kifejezetten a The Sims FreePlay-hez tervezett távirányító alkalmazást.

Ezenkívül több más játék, például a The Binary Mill által fejlesztett, és a Unity Engine játékmotort alkalmazó Mini Motor Racing is 3D-támogatást kapott, így ez, az LG Dual Play funkció használatára is lehetőség ad. A két játékost igénylő játékokhoz tökéletes megoldást jelentő, az LG FPR 3D technológiájára épülő Dual Play funkciónak köszönhetően a szokványos osztott képernyős nézet helyett mindkét játékos teljes képernyőn láthatja saját karakterét.

Az LG CINEMA 3D Smart TV-kre alkalmazott játékokat a Las Vegasban megrendezett, 2013-as Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) mutatják be.