Kétmagos xTab-70dc táblagép és Yoobao kiegészítők a WayteQ kínálatában

Kütyü Magazin, 2012. november 27. 10:04

A WayteQ előrukkolt egy kétmagos, 1,5GHz-es processzorral szerelt táblagéppel, melyet azoknak a felhasználóknak szán, akiknek a mobilitás és a jó ár/érték arány mellett kiemelten fontos a teljesítmény is. A vállalat emellett újabb stratégiai megállapodást kötött, melynek eredménye, hogy Yoobao külső akkumulátorainak kizárólagos hazai forgalmazójává vált.

Az xTAB-70dc táblagép 7 hüvelykes, 1024 x 768 pixel felbontású érintőképernyővel, Android 4.0 operációs rendszerrel, kétmagos Cortex A9 1.5 GHz-es processzorral és 1GB RAM-mal bír. Kompakt méretének és kb. 400 grammos súlyának köszönhetően útközben is kényelmes használatot biztosít.

A készülék 0,3 megapixeles elő-, illetve 2 megapixeles hátlapi kamerával rendelkezik, így a fényképezés vagy a videohívás sem jelenthet problémát a mindennapi használat során. Az elődök esetében megszokott funkciók, mint például a mini HDMI kimenet vagy a beépített szenzorok az xTAB-70dc-ből sem hiányoznak.

A multimédiás tartalmak valamint az alkalmazások a 8 GB-os belső tárhelyen osztoznak, emellett Micro-SD kártyával tovább bővíthető a tárolókapacitás.

A WayteQ, az első kétmagos tabletjével egy időben újabb stratégiai partnerséget is kötött a felhasználói élmény folyamatos javításának jegyében. A Yoobao vállalattal való együttműködés értelmében a WayteQ Europe Kft. a kínai cég termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója, így a WayteQ kínálatában megtalálhatóak a Yoobao külső akkumulátorai, autós és hálózati töltői. Az külső akkumulátorok – 5 különböző típusa -  micro USB csatlakozón keresztül szinte bármilyen táblagép vagy okostelefon hasznos kiegészítőivé válhatnak.

A WayteQ xTAB-70dc táblagép bruttó 34 900 forintos ajánlott fogyasztói áron kapható Magyarországon, a Yoobao külső akkumulátorok pedig 5 900 forinttól érhetőek el (4400 mAh kapacitással).

A WayteQ xTAB-70dc részletes leírását a gyártó oldalán találod.