HTC Deluxe néven érkezik a DROID DNA Európába szánt változata

Farkas Norman, 2012. november 16. 16:49

Kiderült, hogy tajvani gyártó nemzetközi piacra szánt, Full HD kijelzővel szerelt csúcsmobilja HTC Deluxe néven kerül majd az üzletek pocaira. Ez nem minden, ugyanis egy sajtófotó is felbukkant az újdonságról az @evleaks jóvoltából.

Japánban a HTC J Butterfly, az amerikai Verizon Wireless szolgáltatónál pedig a DROID DNA "személyében" ismerhettük meg a tajvani gyártó 5 hüvelykes, Full HD kijelzővel felvértezett csúcsmodelljét. Tudtuk, hogy egy nemzetközi változat is készül az újdonságból, ám arra nem számítottunk, hogy már ma megtudhatjuk a nevét, s mi több egy kiszivárgott sajtófotón is megtekinthetjük.

Az eddigi tapasztalatok alapján igen megbízható @evleaks tette közzé az alábbi sajtófotót, melyen állítása szerint a HTC J Butterfly és a DROID DNA nemzetközi piacra szánt, így Európában is megjelenő változata csodálható meg. A jövevény alig különbözik a már bemutatott testvéreitől: meghajtásáért egy négymagos Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzor felel, előlapján pedig egy 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású megjelenítő kapott helyet.

A forrás szerint a készülék HTC Deluxe néven kerül bemutatásra, s ebben van is némi logika, hiszen korábban többször találkoztunk egy bizonyos HTC DLX-szel, melynek neve kétség kívül a Deluxe rövidítése. Érdekesség, hogy viszonylag friss információk szerint a HTC DLX néven emlegetett kütyü december 6-án debütál Kínában, így felmerüla  kérdés, hogya vajon mikor érkezik meg a mi kontinensünkre?

Egyelőre nem tudni, hogy hivatalosan mikor hullik le a lepel a HTC legújabb zászlóshajójáról és persze az is rejtély még, hogy mikor, s milyen árcédulával lesz kapható a készülék.



 

[Forrás: Engadget]