Asus Transformer Pad Infinity a Telenornál

Kütyü Magazin, 2012. október 18. 13:08

A hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenornál érhető el az Asus Transformer Pad sorozat legerősebb táblagépe. Az Asus Transformer Pad Infinity egy mozdulattal notebookká alakítható, míg nagy felbontású kijelzője és teljesítménye lehetővé teszi a Hipernet hálózat teljes körű kihasználását. 

Október közepétől a Telenor Magyarország kínálatában érhető el elsőként az Asus hibrid táblagépeinek csúcsmodellje. A Transformer Pad Infinity TF700KL-t azok is örömmel használják, akiknek nem elég az érintőképernyő, hiszen a tabletet a hozzá tartozó billentyűzet segítségével egy mozdulattal notebookká alakíthatjuk. A kiegészítőt ráadásul külön akkumulátorral is felszerelték, így a készülék a beépített akkumulátor lemerülése után is tovább használható töltő nélkül.

Hogy bárhová lönnyen magunkkal vihessük, a fém borítású táblagép súlya mindössze 625 gramm, míg vastagsága csupán 8,5 milliméter. Az 1,5 GHz-es, kétmagos processzor és az LTE-képes beépített modem lehetővé teszi száunkra, hogy kihasználhassuk a nagy sebességű Hipernet hálózat minden előnyét. Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer táblagépekre optimalizált verziója segítségével nem csak teljes körű internetes élményben lehet részünk, de útközben is könnyen kezelni tudjuk a táblagépet. A készülék 8 megapixeles kamerájával kiváló minőségű fotókat készíthetünk, míg a 10,1 hüvelykes, full HD felbontású, Gorilla Glass 2 üveggel védett IPS kijelző igazi élményt nyújt, amikor elmerülünk az audiovizuális tartalmakban.

A Transformer Pad Infinity TF700KL 16 GB-os háttértárral kapható a Telenornál. A notebooká alakítható táblagép új Hipernet Heavy előfizetéssel már 49 490 forintos kezdőrészlet befizetésével megvásárolható 12 havi 9 625 forintos részletre, 164 990 forintos teljes áron. A készülékajánlat 2 éves hűség és 2 éves tarifamegtartás mellett érhető el. 

 

Asus Transformer Pad Infinity TF700KL - Főbb jellemzők

- Kijelző: 10,1", full HD felbontású Gorilla Glass 2 IPS érintőképernyő

- Processzor: 1,5 GHz-es, kétmagos Qualcomm Snapdragon S4

- Memória: 16 GB

- Kamera: 8 Megapixel

- Operációs rendszer: Android 4.0 Ice Cream Sandwich (hamarosan 4.1 Jelly Beanre frissíthető)