Október 11-én érkezik a Galaxy S III Mini

Farkas Norman, 2012. október 3. 15:16

Jövő héten csütörtökön kerül megrendezésre Frankfurtban a Samsung sajtóeseménye, melynek mottója, hogy egy kis dolog is lehet óriási. A jelmondat vélhetően a Galaxy S III négy hüvelykes kijelzővel megáldott Mini változatára utal.

A dél-koreai óriás német részlege már kiküldte a meghívókat a cég október 11-én, azaz jövő héten csütörtökön megrendezésre kerülő sajtóeseményére. A rendezvényen egy kicsi, de nagy tudású készülék bemutatására lehet számítani, legalábbis a meghívóban szereplő "egy kis dolog is lehet igazán nagy" jelmondat erre utal. Az alábbi képen jól látható, hogy a meghívó hátterében a Galaxy S sorozatot szimbolizáló "S" betű jelenik meg, s ez az előbb említett szlogennel együtt a MobiFlip szerint nem mutathat másra, mint a Galaxy S III szerényebb fizikai méretekkel rendelkező változatára, azaz az S III Mini modellre.

A Galaxy S III Mini a pletykák szerint Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszerrel érkezik, külsejében az S III stílusjegyei érvényesülnek, technikai felszereltségét pedig egy 4 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású érintőképernyő, egy kétmagos processzor és egy 5 megapixeles hátlapi kamera alkotja.

 

[Forrás: Unwired View]