Galaxy S IV a februári MWC-n?

Farkas Norman, 2012. szeptember 17. 15:33

Bár a Samsung legújabb csúcsmodellje, a Galaxy S III jelenleg is fénykorát éli, a gyártó máris kilátásba helyezte a következő nagyágyú bemutatóját. A hírek szerint a Galaxy S IV-ről a 2013-as Mobile World Congress során hullik le a lepel.

A dél-koreai gyártó szinte mindent elkövet annak érdekében, hogy a felhasználók az ő termékeire fókuszáljanak, s a nemrég bemutatott iPhone 5 arra ösztönözte a vállalatot, hogy az eddigieknél agresszívabb marketing eszközöket vessen be a cél érdekében. Nemrég egy igen érdekes reklámmal találkozhattunk, mely az iPhone 5 és a Galaxy S III modelleket állítja szembe egymással, most pedig hirtelen azon kaphatjuk magunkat, hogy az S III hamarosan érkező utódjára terelődött a figyelmünk.

A The Korea Times magazinnak azt nyilatkozta egy névtelenségbe burkolódzó Samsung vezető, hogy cége már dolgozik a Galaxy S IV nevű csúcsmobilon, s az újdonság várhatóan 2013 februárjában, a Mobile World Congress során tárul a világ elé. A hardveres és szoftveres szempontból is maximálisan felszerelt jövevényben állítólag egy négymagos Exynos processzor teljesít szolgálatot, előlapján pedig egy 5 hüvelykes HD OLED érintőképernyő foglal majd helyet. A kütyü természetesen LTE modemet is kap.

Kicsit korainak tűnik a Galaxy S IV érkezése, hiszen az S III csak májusban jelent meg a piacon, tehát mindössze 10 hónap telne el a két telefon bevezetése között még akkor is, ha az utód a bemutató követően, valamikor márciusban kerülne az üzletekbe.

A Galaxy S III egyébként igen nagy népszerűségnek örvend, s a gyártó várakozásai szerint már ebben az évben több mint harmincmillió példányt értékesítenek belőle világszerte.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]