Jelly Bean frissítést kap a HTC One XL és One S

Farkas Norman, 2012. július 19. 18:02

Bár a tajvani gyártó álláspontja szerint még folyik a vizsgálat, hogy mely készülékei kaphatják meg a legújabb Android rendszert, az ausztrál Telstra szolgáltató weboldalán szereplő információk szerint két HTC modellre már készül az 4.1 Jelly Bean frissítés.

A HTC még nem közölt információkat azzal kapcsolatban, hogy pontosan mely készülékeit látja el Android 4.1 Jelly Bean frissítéssel, s az update érkezésének várható időpontját sem jelölte meg. Eközben az ausztrál Telstra szolgáltató honlapján megjelent egy, az egyes telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos adatokat tartalmazó táblázat, melyben az szerepel, hogy a HTC One XL (a One X LTE-képes amerikai változata) és One S mobilok egyelőre ismeretlen időben ugyan, de biztosan megkapják a legfrissebb Android rendszert.

Roppant érdekes, hogy a tajvaniak ilyen gyorsan nekiláttak az Ice Cream Sandwich-re szánt 4.1-es rendszerfrissítés kidolgozásához, de nem lepődnénk meg, ha több gyártó is pozitív csalódást okozna az update leszállítása kapcsán.

Szerinted mikor jelenik meg a One XL és One S Jelly Bean frissítése?

 

 

 

[Forrás: Telstra]