Volt Buckle: az övbe rejtett mobiltöltő [Videó]

Farkas Norman, 2012. június 29. 13:20

Bemutatkozott a világ első viselhető mobil fali töltője, a Volt Buckle. Az övként is funkcionáló kütyü amellett, hogy praktikus, jól is néz ki.

Az Indiegogo oldalon bukkant fel a Volt Buckle, amely igen felkapott termék lehet, hiszen az egyre elterjedtebb okostelefonok gyakori töltést igényelnek, ez a szerkezet pedig segít abban, hogy a töltőnk mindig kéznél legyen anélkül, hogy külön a táskánkban hordoznánk magunkkal.

A Volt Buckle úgy néz ki, mint egy hagyományos öv, fekete és barna szíjjal, valamint ezüst csattal rendelkezik, sőt utóbbi anodizált fekete, illetve bronz változatban is választható plusz 15 dollárért. Amikor készülékünk töltésért könyörög, csak annyi a dolgunk, hogy levesszük az övet (ilyenkor egyes szituációkban furcsának tűnhetünk),  majd az alábbi videón látható módon csatlakoztatjuk készülékünket a töltőhöz.

 

 

A kiegészítő elsősorban a férfiak számára lehet hasznos, akik gyakran csak egy pénztárcát hordanak magukkal (ellentétben a táskát előszeretettel viselő hölgyekkel szemben), így esélyük sincs magukkal vinni a zsebükben lapuló mobiljuk töltőjét. Szintén a Volt Buckle mellett szól, hogy sokan hajlamosak elveszíteni a töltőjüket utazás során, vagy akár otthon is, ám ez a ruhákra kevésbé igaz.

A szerkezet ötletgazdái 60 000 dollárt akarnak összegyűjteni, hogy hozzáfoghassanak a gyártáshoz. Húsz dollárért egy fekete/barna szíjra tehetünk szert, 60 dollárért már egy ezüst Volt Buckle ütheti a markunkat, de ha hajlandók vagyunk plusz 15 dollárt kicsengetni, akkor anodizált töltőcsattal kapjuk a kiegészítőt.

Te szívesen hordanád a töltődet?