A UPC ügyfelei is nézhetik az m3D adását

ATB, 2012. június 13. 13:46

A UPC Magyarország országszerte továbbítja korszerű kábelhálózatain az olimpia térhatású, napi 16 órás 3D-közvetítését az ötkarikás játékok teljes időszaka alatt. Július 2-ától egészen augusztus 12-éig, a londoni játékok záróeseményéig a UPC digitális kábeltévé szolgáltatás HD csomagjának előfizetői többletdíj nélkül az m3D csatornát is élvezhetik otthonukban.

A térhatású adást, amelyben a sporteseményeken kívül 3D természetfilmeket, koncertfilmeket és archív műsorokat is láthatnak, erre alkalmas (3D megjelenítésre képes) tévékészülékkel tekinthetik meg a UPC meglévő HD-mediaboxán keresztül, amelyen semmilyen külön beállítást vagy frissítést nem szükséges ehhez elvégezni. A 3D-s programok vételért nem számít fel külön díjat a vezető magyarországi kábelszolgáltató, azt a meglévő HD előfizetési csomagjai részeként biztosítja a nézőknek.

 

A UPC gondol azokra is, akik esetleg lemaradnak valamelyik sporteseményről. A vállalat videotár szolgáltatása révén minden olimpiai műsorszám díjmentesen visszanézhető az eredeti műsorsugárzást követő egy óra múlva, illetve további hét napon keresztül, akár nagyfelbontású HD formátumban is. Az olimpia mellett a Forma-1 futamai és a labdarúgó EB mérkőzései is egy órán belül rendelkezésre állnak a videotárban a UPC minden digitális kábeltévés előfizetője számára.

 

Korábbi hírünk az m3D csatornáról

 

(Az m3D logó csak illusztráció!)