Elérhetők a Galaxy S III gyári háttérképei és csengőhangjai

Farkas Norman, 2012. május 22. 16:18

Szívesen használnád androidos telefonodon az S III gyári háttérképeit, csengőhangjait? Jó hírünk van, megteheted!

A Samsung hamarosan érkező csúcsmodelljének hétvégén kiszivárgott ROM-jából az S Voice után a készülék gyári csengőhangjait, jelzőhangjait, statikus és élő háttérképeit is kibányászták az XDA Developers fórumozói.

Ha szeretnéd kipróbálni a fent említett tartalmakat, nincs más dolgot, mint letölteni és kicsomagolni a lent található .rar archívumokat, majd felmásolni a kapott fájlokat az androidos mobilodra. Az médiafájlokat célszerű a memóriakártya media/audio könyvtárán belül a megfelelő mappákba másolni (például az alarms mappába a letöltött alarms mappa tartalmát), az .apk kiterjesztésű, élő háttérképet rejtő fájlokat pedig értelemszerűen telepíteni kell. A fájlok használatából eredő károkért nem vállalunk felelősséget!

S3 Háttérképek (forrás: XDA)

S3 Média (forrás: XDA)

S3 élő háttérképek (forrás: XDA)

Mi egy HTC Sensation fedélzetén próbáltuk ki a samsungos tartalmakat (galéria lent). Az eleven háttérképek gyönyörűen animáltak, viszont a készülékünk sajátosságai miatt (a gyári launcher ugyanis nem támogatja a háttérkép scrollozását) a szimpla háttérképeket csak részben élvezhettük.

Kissé ironikus, hogy a Galaxy S III még meg sem jelent, s a felhasználók máris belekóstolhatnak a tartalmába, nemde?