Zsebprojektor iPhone-hoz a Microntól: Pop Video

Farkas Norman, 2012. május 9. 17:36

A Micron Technology bemutatta iPhone és iPod touch készülékekhez tervezett mini projektorát, melynek segítségével az iKütyü tulajok nagyon könnyen és gyorsan vetíthetik ki videóikat, fotóikat, s szinte bármit, amit csak akarnak.

Az Pop Video nem csak kis mérete (112,8 x 48 x 18mm) miatt praktikus, hanem azért is, mert kábel használata nélkül használható, ugyanis közvetlenül dokkoló csatlakozón keresztül kapcsolódik az iKészülékekhez. A LCoS technológián alapuló masina LED fényforrást használ és maximum 960 x 540 (qHD) felbontású videók kivetítésére képes 13-tól 130 centiméterig terjedő optimális vetítési távolság mellett.

A kiegészítő az iOS 5.0, vagy afeletti operációs rendszert futtató iPhone 4/4S/3GS, valamint harmadik és negyedik generációs iPod touch készülékekkel kompatibilis, ám a tapasztalatok szerint iPaddel is használható. A 4 óra alatt (USB porton keresztül) feltölthető és 2 órányi vetítést biztosító lítium akkumulátorral felszerelt mini projektorban rejlő lehetőségek az ingyenesen letölthető Pop Video alkalmazással aknázhatók ki, melynek révén az iTunes, iTunes U és YouTube videók, a fotó album, a Facebook és a web böngésző is felvarázsolható a falra. Az alkalmazás segítségével testre szabhatók a vetítési beállítások is, például szabályozhatjuk a fényerőt és a színek megjelenítését.

A Micron Pop Video jelenleg előrendelhető, ára 99 dollár. Te beruháznál egyre?

További információkat itt olvashatsz a termékről.