Angry Birds, Box, PayPal és számos új alkalmazás jön a Lumia készülékekre

Farkas Norman, 2012. május 9. 10:55

A Nokia igyekezetének köszönhetően több mint 80 000 új alkalmazás bővíti a Windows Phone Marketplace kínálatát a közeljövőben. Ami a finn gyártót illeti, számára minden a Lumia sorozaton áll vagy bukik, - hiszen „B” terv nélkül csapott bele a Windows Phone okostelefonok gyártásába – éppen ezért érthetőek törekvései.

A sport témában a PGA Tour és az őszre várható ESPN alkalmazás színesíti a WP júzerek rendelkezésére álló kínálatot, a játékosokat pedig a Rovio dühös madarai (Angry Birds) és az Electonic Arts (EA) neves szoftverei (FIFA, Madden, NBA Jam, Mirror Edge, Yahtzee, Tiger Woods) tehetik boldoggá. A Groupon és a TripDots alkalmazások igen hasznosak lehetnek a pénzügyekben, a PayPal app pedig gyors és biztonságos fizetési lehetőséget kínál majd a WP felhasználóknak.

Az AOL Entertainment Hub elhozza a Lumia tulajdonosoknak az AOL tartalmának krémjét, így bármikor hallgathatnak zenét, rádiót, de a filmelőzetesekről sem maradnak le. Az olvasni vágyókat a TIME magazin, vagy a The Daily Beast (NewsWeek) kötheti le.

A repertoárba az online tárhelyet biztosító Box szoftvere is bekerül, mely az adatok biztonságos tárolásán kívül egyszerű és gyors megosztási lehetőséget is kínál.

Te melyik alkalmazást várod a legjobban?

[Forrás: Nokia Conversations]