Kontinensünkön is hódíthat az LG P936 Optimus True HD LTE

Farkas Norman, 2012. április 26. 14:38

A koreai gyártó 4,5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású megjelenítővel felszerelt, androidos okostelefonja hamarosan megérkezik az európai piacra is.

Németországban is bemutatkozott a nemrég Hongkongban leleplezett LG készülék, az Optimus True HD LTE. A PenTile elrendezést nélkülöző, 4,5 colos, 1280 x 710 képpont megjelenítésére alkalmas AH-IPS érintőképernyővel ellátott okostelefon fedélzetén az Android 2.3 Gingerbread operációs rendszer teljesít szolgálatot.

A P936 kódnevű jövevény lelke egy 1,5GHz órajelű, kétmagos processzor, melyet 1GB RAM, GPS, WLAN és Bluetooth modul, valamint LTE hálózati támogatás, illetve HSPA+ adatátviteli képesség egészít ki. A kütyü képalkotási képességeiért egy 8 megapixeles, 1080p Full HD videók rögzítésére alkalmas, LED villanóval segített hátlapi kamera felel, de egy előlapi egységet is találunk rajta.

Egyelőre kérdéses, hogy az LG Optimus True HD LTE mely szolgáltató kínálatában debütál Németországban, sőt jelenleg a készülék megjelenésének időpontja és várható ára is ismeretlen.

 

[Forrás: Unwired View]