Áprilisban érkezik kontinensünkre a Panasonic Eluga

Farkas Norman, 2012. március 27. 14:54

A japán gyártó felső kategóriát képviselő okostelefonja hamarosan berobban az Európai piacra. Vajon beváltja a hozzá fűzött reményeket a 4,3 hüvelykes érintőképernyővel, 1GHz-es, duplamagos processzorral és NFC modullal felszerelt, androidos masina?

Meg kell vallanunk, hogy a cikkünk tárgyát képező Panasonic Eluga neve igen furcsán cseng, de – szerencsére - ennek ellenére a készülék rendkívül kecses külsővel és ígéretes belsővel bír. A 4,3 hüvelykes, qHD (960 x 540 px) felbontású érintőképernyővel, kétmagos, 1GHz-es processzorral, 1GB RAM-mal és 8GB belső tárhellyel ellátott telefon specifikációjában olyan vonzó elemeket találunk, mint a 8 megapixeles kamera, a 7,8 milliméter vékony, víz,- és porálló ház, vagy az NFC modul. A kütyü az Android 2.3 Gingerbread rendszerrel a fedélzetén érekzik, de később meg fogja kapni az Android 4.0 Ice Cream Sandwich frisítést.

A Panasonic Eluga március 29-én, pénteken debütál a japán NTT DoCoMo szolgáltató kínálatában és a jövő hónapban végre a Vén Kontinensre is megérkezik. Egyelőre sajnos nincs információ arról, hogy mely országokban és milyen áron kerül forgalomba a mobil.