Norton: Biztonságban a Samsung Galaxy felhasználók

Kütyü Magazin, 2012. március 21. 15:06

A Symantec bejelentette, hogy a Samsung Electronics készülékek ezentúl Norton Mobile Security-t is biztosítani fognak androidos felhasználóknak. A Samsung egy teljes funkcionalitással bíró 90 napos előfizetést biztosít a Samsung Galaxy felhasználók számára a Samsung Apps alkalmazásboltban.

A Norton Mobile Security ötvözi az erőteljes lopásgátló és antimalware védelmét, hogy megakadályozza a felhasználók fontos adatainak elvesztését, ellopását, vírusvédelmet biztosítson és felvegye a harcot egyéb fenyegetések ellen a következő eszközök segítségével:

- Távoli keresés - Megmutatja az okostelefon helyét, így könnyen megtalálható, ha elveszett vagy ellopott

- Távoli lezárás - Lehetővé teszi a távoli lezárást interneten vagy SMS-en keresztül abban az esetben, ha elveszne, vagy ellopnák, így a kritikus adatok biztonságban maradnak a jogosulatlan hozzáféréstől.

- Távoli törlés - Egy SMS-en keresztül törölhetőek a telefonon tárolt adatok, ezzel blokkolja a privát információkhoz való hozzáférést. Emellett a telefon azonnal lezárul, ha a SIM-kártyát eltávolítják vagy kicserélik, így nem hasznható másik SIM kártyával.

- Anti-Malware - Ellenőrzi az összes letöltött fájlt és alkalmazást, és automatikusan felismeri és eltávolítja a fenyegetéseket anélkül, hogy lassítaná a készüléket. 

- SD kártya szkennelés - Lehetővé teszi az SD (Secure Digital) memóriakártya automatikus szkennelését a fenyegetések kiszűrésére, amikor csatlakoztatja a mobiltelefonhoz.

- Automatikus frissítés - Automatikusan letölti és telepíti a biztonsági frissítéseket, így egy lépéssel mindig a kiberbűnözők előtt járhat.

A Norton Mobile Security letölthető a Samsung Apps-en belül az “Utility” kategóriában, vagy a “Norton Mobile Security” kifejezés megadásával a Samsung Apps keresőjében. A Norton Mobile Security minden Samsung Galaxy családba tartozó androidos telefont támogat, beleértve a Galaxy S2 LTE, Galaxy S2, Galaxy Neo, Galaxy S Hoppin és Galaxy A készülékeket. Az alkalmazás 9 nyelven elérhető, többek között koreai, angol, francia, német, olasz, japán, egyszerűsített kínai, spanyol és hagyományos kínai nyelven. Egy éves licensz esetén a szoftver fogyasztói ára $29.99.