Samsung Galaxy S III: kerámia ház, 4,8 hüvelykes Full-HD képernyő, Android ICS és négy mag

Farkas Norman, 2012. február 28. 13:22

A koreai gyártó márciusban bemutatásra kerülő zászlóshajója a legfrissebb hírek szerint minden eddigi elképzelésünkön túlmutat. A kerámiába burkolt jövevény 4,8 hüvelykes, 1080p felbontású megjelenítővel, 1,5Ghz-es, négymagos Exynos processzorral és LTE hálózati támogatással érkezhet.

Ha a hírek igaznak bizonyulnak, akkor kijelenthetjük, a Samsung igen magasra tette a mércét. A Galaxy S sorozat legújabb tagjáról csak hetek múlva hullik le a lepel, a körülötte felröppenő hírek és pletykák pedig egyre sokasodnak.

A legfrissebb információk szerint az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer köré épülő Galaxy S III lelke egy négymagos, 1,5GHz-en ketyegő Samsung Exynos processzor lesz. A masina olyan hardverelemeket vonultat fel, mint a 4,8 hüvelykes, 1080p Full-HD (1920 x 1080 pixel) felbontású, 16:9 léparányú érintőképernyő, a 8 megapixeles hátlapi- és 2 megapixeles előlapi kamera, valamint az LTE modem.

Érdekesség, hogy a jövevény burkolata egyes feltételezések szerint kerámiából készül majd. Nagyon várjuk a Samsung márciusban megrendezésre kerülő sajtóeseményét, melyen hivatalosan bemutatkozik a Galaxy S III, s mindenre fény derül.