Érdekelnek a Samsung Smart TV-i? Akkor irány a Samsung Smart Forum!

Kütyü Magazin, 2012. február 23. 12:51

Hamarosan Magyarországon is kaphatók lesznek a Samsung legújabb, ragyogó képminőségű plazma és LED Smart TV-i, amelyek egyszerre nyújták a televíziózás, a kapcsolattartás és a netezés élményét. Azok, akik nem bírják kivárni, míg a boltokba kerülnek az új modellek, 2012. március 3-án, szombaton, a MOM Kulturális Központban megrendezett Samsung Smart Forumon személyesen is meggyőződhetnek a Samsung Smart TV-k lenyűgöző képességeiről. A szerencsés résztvevők ráadásul páros 3D mozi belépőket nyerhetnek, vagy akár egy Samsung Smart TV-t is hazavihetnek.

A 2012-es modellek legnagyobb újdonsága a mozgásérzékelés és hangvezérlés: a felhasználók egy egyszerű angol nyelvű köszönéssel is bekapcsolhatják a TV-t, és a funkciók között szóbeli utasításokkal és egyszerű kézmozdulatokkal is válogathatnak. Többek között ezt is kipróbálhatják személyesen az érdeklődők, akik egyúttal megismerkedhetnek a megújult Smart szolgáltatásokkal is:

· A Family Story-val meggyőződhetnek arról, milyen egyszerű tartani a kapcsolatot a családtagokkal, megosztani a fényképeket és feljegyzéseket egymással. A kipróbálhatják, hogyan tölthetik fel fotóikat közvetlenül a telefonjukról a TV-re, s néhány mozdulattal, diavetítés formájában nézhetik meg ezeket.

· Az érdeklődők betekintést nyerhetnek a Fitness funkcióba, amely válogatott otthoni gyakorlatokat is kínál, sőt a virtuális tükör funkcióval a felhasználók ellenőrizhetik testtartásukat is.

· A látogatók a Kids funkcióval is megismerkedhetnek, amely az oktató jellegű játékok, leckék és jutalomfeladatok egész tárházát kínálja annak érdekében, hogy a tanulás és a világ felfedezése kellemes élmény legyen a gyermekek számára.

Azok között, akik a helyszínen sikeresen kitöltik a termékekről szóló kvízt, a Samsung kisorsol egy Smart TV-t. A nyíltnapon továbbá minden 10. regisztráló páros 3D mozijegyet kap.

A Samsung Smart Forum nyílt napja 2012. március 3-án, szombaton 10-től 18 óráig a MOM Kulturális Központban (1124 Budapest, Csörsz u. 18.) várja az érdeklődőket. További részletek a http://hello.samsung.hu oldalon találhatók.