A HONOR érzelmes kisfilmmel készül a karácsonyra

Kütyü Magazin, 2022. december 13. 18:05

A kis vagy nagy pillanatok, melyek tökéletességére törekszünk. Az apróságok, melyek a távolság ellenére is közelebb hoznak egymáshoz szeretteinkkel. A mindennapi kényelmetlenségek, melyek elsőre nagyobb gondnak tűnhetnek, mint amilyenek valójában. Ezek mind arra emlékeztetnek, hogy teljesen mindegy, milyen egy karácsony: a legjobb, ha együtt töltjük szeretteinkkel.

Idén karácsonykor az együtt töltött idő előtt tisztelgünk – ez ugyanis a HONOR idei karácsonyi kampányának üzenete. Egy érzelemteli rövidfilmen*  keresztül a HONOR mindannyiunkat emlékeztet a fontos értékekre, és eszünkbe juttatja, hogy mennyire fontos kapcsolatot ápolnunk a számunkra fontos emberekkel, kifejeznünk érzéseinket és hűnek lenni valódi énünkhöz.

A rövidfilm olyan apró hétköznapi pillanatokat emel ki, amelyeket már mindannyian megtapasztalhattunk, melyekkel együttérezhetünk. Habár ezek nem a tervek szerint mentek, de felejtethetlenek maradtak azért, mert együtt voltunk – és ez számít igazán.

 

 

Hiába választ el minket a távolság, mindig lesz módja annak, hogy ápoljuk a kapcsolatot szeretteinkkel, kifejezzük hálánkat, és megszülessen a varázslat. Elvégre megtiszteltetés, hogy együtt lehetünk.

Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kíván mindenkinek a HONOR teljes csapata!

HONOR to be with you!

______________

*Megjegyzés: A film egyes részeit HONOR Magic4 Pro-val forgatták.