Itt az ideje feltenni egy kis RGB-t a karácsonyfára

Kütyü Magazin, 2022. december 5. 16:56

Közeleg az ünnepi időszak, így ez a tökéletes alkalom arra, hogy új monitort vagy gaming kiegészítőt szerezzünk be a harci állomásokhoz. Az AGON by AOC összeállított néhány olyan javaslatot a gamerek számára, amelyek feldobhatják szórakoztató berendezésüket – bármilyen újévi fogadalmakat terveznek a játékosok, akik új képernyőben gondolkodnak, az újévi fogadalom azok számára nagy felbontású és éles lesz.

 

 

Kerülj fölénybe magas frissítési rátákkal

Ahogyan azt a G2 Esports nevű nagy esport csapattal való együttműködésük is bizonyítja, az AGON by AOC egy igazi gamer márka. Az AGON by AOC minden gamer számára kínál monitort vagy gaming kiegészítőt – az alkalmi játékosoktól kezdve, akik munka után pár kompetitív battle royale mérkőzéssel lazítanak, versenyszimulátoron vezetnek, vagy focimeccseket játszanak a haverokkal, egészen a legmagasabb szinten versenyző és a megélhetésükért játszó esportolókig.

 

Gaming kis költségvetéssel

A 24 hüvelykes 24G2SAE (ajánlott fogyasztói ár: 209 €) vagy a 27 hüvelykes 27G2SAE (ajánlott fogyasztói ár: 279 €), modellel az AGON by AOC megfizethető, mégis erős ajánlatot kínál két Full HD monitorral, amelyek 165 Hz frissítési rátával és kontrasztban gazdag panelekkel büszkélkedhetnek, és egyszerre képesek az otthoni irodai feladatok elvégzésére valamint a versenyképes játékra. A 4 ms GtG és 1 ms MPRT válaszidővel, valamint az AMD FreeSync Premium és Adaptive-Sync támogatással a gyors tempójú akciók élesek és simák, a magas képfrissítési sebesség pedig lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gyorsabban észleljék az ellenfelek mozgását, gyorsabban reagáljanak és így fölénybe kerüljenek. A stabil, dönthető állvány vagy a VESA rögzítési lehetőség szinte minden helyzetben nagyszerű sokoldalúságot biztosít. Azok a játékosok, akik színpontos IPS-panelekkel rendelkező monitorokat keresnek tartalomkészítéshez, streaminghez és más célokra, választhatják helyette a 24G2SPU (ajánlott fogyasztói ár: 219 €) és a 27G2SPU (ajánlott fogyasztói ár: 239 €) modelleket, amelyek 165 Hz képfrissítési sebességgel, 4 ms GtG-vel, 1 ms MPRT-vel és ergonomikus lábazattal rendelkeznek.

 

Gyorsabb és okosabb

Az esport műfajokban versenyző játékosoknak szükségük lehet gyorsabb képfrissítési sebességekre. Az AOC GAMING 25G3ZM/BK (ajánlott fogyasztói ár: 239 €) gyors VA panellel rendelkezik, amely 240 Hz képfrissítési sebességet, 1 ms GtG válaszidőt és mindössze 0,5 ms MPRT válaszidőt kínál, így a játékosok a legfrissebb vizuális információkat kapják a játékból, és ezeket az információkat gyors reflexeikkel kombinálva kivédhetik ellenfeleik támadásait. Tökéletesen harmonizál az AOC GAMING GH401 (ajánlott fogyasztói ár: 81,90 €) headsettel. Ez a headset ideális a könnyű, kényelmes használathoz, kiváló hangminőséggel rendelkezik, és 2,4 GHz vezeték nélküli kapcsolattal van ellátva. A precíz 50 mm-es meghajtók, amelyek minden játékműfajban izgalmas hangélményt nyújtanak, lehetővé teszik, hogy a felhasználók többet halljanak a játékból. A fejhallgató kényelmes és tartós, levehető zajszűrő mikrofonnal és a 2,4 GHz vezeték nélküli és a 3,5 mm-es vezetékes csatlakozás révén kényelmes többplatformos kompatibilitással rendelkezik.

 

Ugorj egyenesen a csatába ezzel a gaming felszerelés készlettel

Egy gaming PC építésénél a házban lévő összetevők beszerzése csak az egyenlet egyik fele. Egy igazi gaming PC-hez egy gaming monitor, egy pontos gaming egér, egy stabil billentyűzet és egy kényelmes headset is kell. Az AOC nagyszerű felszerelés kollekciót kínál szinte minden játékos számára. Az AOC GAMING Q27G2E/BK (ajánlott fogyasztói ár: 279 €), egy 27 hüvelykes, megfizethető QHD gaming monitor kontrasztban gazdag VA panellel, 155 Hz képfrissítési sebességgel és 1 ms válaszidővel (MPRT) – így az éles felbontásnak és a gyors panelnek köszönhetően évekig jövőbiztos monitor lesz.

 

A játékosok ezt a monitort egy valódi mechanikus billentyűzettel, például az AOC GAMING GK500 modellel kombinálhatják (ajánlott fogyasztói ár: 70,90 €), amelyen az Outemu mechanikus piros kapcsolóknak köszönhetően remekül lehet játszani. A GK500 a mágneses csuklótámasz révén kényelmes, a masszív anyagoknak köszönhetően pedig erős. Az AOC GAMING GM500 egér (ajánlott fogyasztói ár: 27,90 €) teszi teljessé az asztali összeállítást, amely balkezes és jobbkezes felhasználóknak egyaránt megfelel, és pontos Pixart 3325 érzékelővel van felszerelve, amely 5000 DPI-t, 100 IPS-t és 20 g gyorsulást támogat.

 

Az összeállítás befejezéseként az AOC GAMING GH300 vezetékes USB headset (ajánlott fogyasztói ár: 55,90 €) kényelmes társ a játékosok számára. Az 50 mm-es meghajtóknak köszönhetően egy meghatározott basszustartományban tiszta és éles hangzást biztosít, a virtuális 7.1 surround hangzás támogatásának köszönhetően (PC-n) pedig a játékosok pontosan meghatározhatják az ellenfelek helyzetét. Mind a négy termék együttesen lehetővé teszi a játékosok számára, hogy felszerelésüket versenyképes szintre emeljék, ennek ellenére összköltségük 500 € alatt marad.

 

Gyors reflexekre tervezve

A legmagasabb szinten versenyző játékosok nem elégszenek meg a 144 vagy 165 Hz frissítéssel, különösen akkor, ha ellenfeleik magasabb képfrissítési sebességgel rendelkeznek, és gyorsabban látják őket, illetve gyorsabban tudnak reagálni. Ezért az AGON by AOC termékcsalád 240 Hz modelljei a segítségükre sietnek. Az AOC GAMING C27G2ZU (ergonomikus, állítható magasságú lábazattal - Ajánlott fogyasztói ár: 299 €) vagy az AOC GAMING C27G2ZE (dönthető lábazattal - Ajánlott fogyasztói ár: 269 €) 27 hüvelykes ívelt VA-paneleket nyújt lélegzetelállító 240 Hz frissítési rátával. Az 1500R görbület körülveszi és bevonja a játékosokat a játék világába, így elmerülhetnek az FPS, akció vagy szimulációs műfajokban. A még nagyobb immerzió érdekében az AOC GAMING C32G2ZE (ajánlott fogyasztói ár: 319 €) szintén 240 Hz képfrissítési sebességet kínál egy nagyobb, 32 hüvelykes képfelületen. Mindhárom modell Full HD felbontással rendelkezik, így a játékokban a 240 képkocka/másodperc elérésének lehetősége még inkább valósággá válik, anélkül, hogy a legmagasabb szintű GPU-kra lenne szükség.

 

Ünnep ambiciózus gamerekenek

Az AGON sorozat monitorainak legújabb, ötödik generációja a nagy elvárású játékosoknak szóló ajánlat. A nemrég bemutatott AGON AG275QZN/EU (ajánlott fogyasztói ár: 549 €) – egy VA panellel ellátott, lapos 27 hüvelykes QHD monitor, amely éles és tiszta felbontást kínál, miközben 240 Hz képfrissítési sebességének, 1 ms GtG válaszidejének és mindössze 0,5 ms MPRT-jének köszönhetően a gyors akciókban is kiválóan teljesít. A stabil, ergonomikus lábazat magasság-, dőlés- és forgatási beállítással, valamint csiszolt fém kivitelével átfogó „prémium” érzést sugároz.

 

Ez a szörnyeteg monitor a legjobban az AGON by AOC 700 sorozat tartozékaival párosítható. Az AGON AGK700 (ajánlott fogyasztói ár: 173,90€) Cherry MX Red kapcsolókkal rendelkezik a gyors válaszaidő érdekében, építése kiváló minőségű, kényelmes csuklótámasszal rendelkezik, és könnyű hozzáférést biztosít a makró gombokhoz, a hangerőszabályzóhoz és sok máshoz. Az AGON AGM700 gaming egér (ajánlott fogyasztói ár: 50,90 €) kéttónusú dizájnt kínál ezüst és fekete akcentusokkal, súlya pedig a súlymoduloknak köszönhetően könnyen beállítható. A 16 000 DPI-vel, a dedikált mesterlövész gombbal, a programozható gombokkal és az AOC G-Menu segítségével történő RGB testreszabással tökéletes választás.

 

A hab a tortán az AGON AMM700 (ajánlott fogyasztói ár: 32,90 €) egérpad, amely nagyszerű felületet biztosít bármilyen típusú egér számára, továbbá az anyag oldalát körülvevő finom RGB fények szinkronizálhatók más AOC felszerelésekkel is.

 

Több helyre van szüksége?

Aki több képernyőre vágyik, annak a 34 hüvelykes ultraszéles AOC GAMING U34G3XM/EU (ajánlott fogyasztói ár: 439 €) a megfelelő választás. A 21:9-es képaránynak köszönhetően kiválthatja a kétmonitoros elrendezéseket, és javíthatja a termelékenységet. A játékok és a filmek során pedig az extra vízszintes tér tökéletesen lefedi a felhasználók perifériás látását, így teljesen elmerülhetnek benne. A 144 Hz képfrissítés sebességgel és az 1 ms MPRT válaszidővel az U34G3XM/EU a gyors akciókhoz is alkalmas.