Az AppGallery és a SofaScore nyereményjátékában 50 Huawei Watch 3 Pro-t sorsolnak ki

Kütyü Magazin, 2021. június 11. 12:53

A hamarosan kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt közös nyereményjátékot hirdet a Huawei alkalmazás-áruháza, az AppGallery és a sporteredményeket valós időben összesítő SofaScore alkalmazás. A felhasználók az EB ideje alatt minden csoportból, majd az elő- és középdöntőben, végül a döntőben is kiválaszthatják kedvenc csapatukat. A meccsek eredményeiről pedig valós időben értesülhetnek az appnak köszönhetően. A játék résztvevői között 50 darab Huawei Watch 3 Pro okosórát sorsolnak ki.

A labdarúgó Európa-bajnoksággal egy időben indul a SofaScore „Pick’em” nyereményjátéka. Ehhez a felhasználóknak nem kell mást tenni, mint az EB indulása előtt az AppGalleryből letölteni a SofaScore alkalmazást, majd kiválasztani kedvenc focicsapataikat a hat csoportból. Ezután a csoportból az egyenes kieséses szakaszba továbbjutó válogatottak közül is választhatnak újabb kedvencet. Végül dönthetnek arról is, szerintük ki jut el a döntőig és lesz a győztes. A meccsek eredményeit az app valós időben, a Buzzer funkción keresztül, valamint az alkalmazásban és a SofaScore weboldalán is megjeleníti. 

„Szeretnénk, ha a felhasználóink bekapcsolódnának a nyár nagy futballeseménye körüli izgalmakba, és ennek kapcsán lehetőséget adni nekik arra, hogy megnyerjék a múlt héten bemutatott, összesen 50 darab vadonatúj Huawei Watch 3 Pro okosóra egyikét” – mondta Derek Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának skandináv és közép-kelet-európai alelnöke.

Minden egy helyen

A SofaScore a világ sporteseményeiről és bajnokságairól származó, valós idejű, részletes adatokra és elemzésekre specializálódott. Több mint 30 nyelven érhető el, több mint 20 sportágat fed le, havonta több mint 20 millió aktív felhasználóval. A SofaScore kártya az élő közvetítéseket is támogatja, melyek több platformon is megjeleníthetők, bajnokságtól, játéktól, kategóriától vagy a bajnokság tulajdonosától függően.

Akár három hétig is bírja

A Huawei új zászlóshajó okosórája, a Watch 3 a csukló divatos és okos éke: az ívelt üveglappal és 316L rozsdamentes acélvázzal szerelt eszköz vadonatúj koronával érkezik, amely érzékeli a különböző mértékű nyomást és érintésre haptikus visszajelzést ad, így az óra egyszerre kényelmes és könnyen kezelhető. A HarmonyOS-nek köszönhetően a Watch 3 készülékek zökkenőmentesen kapcsolhatók össze a Huawei okostelefonokkal. Az órákon mostantól a felhasználó már hívásokat indíthat és fogadhat, illetve zenét vagy podcastot is hallgathat. A Watch 3 Pro okos üzemmódban akár öt napig, ultrahosszú üzemmódban pedig 21 napig bírja egy feltöltéssel.

A Watch 3 órák profi fitnesz- és egészségfunkcióival akár százféle edzésmódot támogatnak. Legújabb funkcióként már a testhőmérsékletet és a vér glükózszintjét is méri. SOS funkciókkal rendelkezik és érzékeli, ha a felhasználó elesik, felkínálva a segélyhívást. Figyelmeztet továbbá a gyógyszer beszedésének idejére és a rendszeres folyadékbevitelre is.