Újabb K-szériás telefonokkal bővíti kínálatát az LG

Kütyü Magazin, 2020. október 5. 08:18

Az LG Electronics (LG) prémium dizájnnal, valamint továbbfejlesztett szolgáltatásokkal és funkciókkal ellátott, elérhető árú készülékekkel bővíti ki 2020-as K-szériás okostelefon-termékcsaládját. Az új LG K sorozatú modellek — a K42, a K52 és a K62 — értékesítése először Európa egyes piacain kezdődik meg hamarosan, melyet Ázsia, Latin-Amerika és a Közel-Kelet kulcsfontosságú piacai követnek majd.

Mindhárom modell elegáns dizájnt kapott és különleges értéket képvisel, így nem csak az LG-rajongók, de az új felhasználók számára is vonzó lehet. A K42 hátlapja különleges, hullámmintás kialakítást kapott, míg az UV-bevonat egyrészt kiegészíti a telefon prémium megjelenését, valamint véd az ujjlenyomatoktól és a karcolásoktól. Az LG K52 és az LG K62 készülékeket emellett egyedülálló optikai mintázatú matt bevonat díszíti, amely szintén ellenáll az ujjlenyomatoknak. Mindhárom telefon többféle színben kapható, amelyek jól kiegészítik a stílusos formatervet. 

 

Mindegyik modell továbbfejlesztett 6,6 hüvelykes, 20:9 képarányú HD+ FullVision kijelzővel érkezik. Az apró előlapi kamerát rejtő képernyőt vékony káva öleli körül. Ami a készülékek audioképességeit illeti, a telefonok az LG 3D Sound Engine révén a lejátszott tartalom típusához optimalizált részletes, térélményt nyújtó hangzást kínálnak. 

A K sorozat készülékei a négy hátlapi, kiváló minőségű kameralencse — normál, ultraszéles, mélységérzékelő és makró — révén a magasabb árkategóriájú okostelefonok képalkotási képességeivel vetekednek. A K52 és a K62 típus 48 megapixeles főkamerája világosabb, élesebb fotók és videók készítésére alkalmas, de a K42 is kiváló, 13 megapixeles elsődleges lencsével lett felvértezve. A telefonok szelfikamerája képes a háttér művészi hatású elmosására, a makroobjektív pedig a közeli képeket rögzíti kiváló részletgazdagsággal anélkül, hogy rá kellene zoomolni a kép témájára.

 

A K sorozat okostelefonjai az egyedi kamerafunkcióknak köszönhetően számos kreatív megoldásra adnak lehetőséget. A Flash Jump Cut funkcióval négy képet készíthetünk egymás után időzítve, amiből a telefon mozgóképet állít össze, a mesterségesintelligencia-alapú kamera pedig a fotótéma jellemzőihez legelőnyösebb beállításokat ajánlja fel. A kamera kezelőfelületéről elérhető YouTube Live gomb segítségével a felhasználók bármikor azonnal megoszthatják élő közvetítéseiket barátaikkal, követőikkel.

Az LG K sorozat legújabb modelljeinek kiváló teljesítménye szilárd és megbízható alapokon nyugszik. A készülékekben található 4000 mAh kapacitású akkumulátorok elegendő energiát biztosítanak napközben, legyen szó akár tartalomkészítésről, akár tartalomfogyasztásról. 

„A dizájn és az ár tekintetében egyaránt vonzó K sorozat modelljei teljesítményben is kimagasló értéket képviselnek” — mondta Johan Chung, az LG mobilüzletágának tengerentúli értékesítésért és marketingért felelős alelnöke. „A négykamerás, nagykijelzős, élvonalbeli funkciókat kínáló K sorozat készülékei világszerte még több vásárlóhoz juttatják el az LG prémium felhasználói élményét.”

 

Termékspecifikáció:

LG K62

LG K52

LG K42

_____________

* Pixel-binning 12MP-ig.