Képminőség, gaming funkciók, dizájn és még sok más

Kütyü Magazin, 2020. szeptember 7. 08:33

Az MMD bemutatja a Philips E2 termékcsaládot, amely az elegáns dizájn és az innovatív funkciók ötvözeteként az otthoni és az irodai életmódhoz egyaránt megfelel. Az ultra-keskeny három oldalon vagy négy oldalon keret nélküli kialakítás maximális betekintési méretet nyújt minimális zavaró tényezővel, és különösen hasznos a grafikusi munkához és a professzionális alkalmazások számára. Ezenkívül a monitorok az IPS-paneleknek köszönhetően tökéletes megoldást nyújtanak azoknak, akik számára a színek és a részletek pontossága kiemelten fontos.

„Napjainkban sokan otthonról dolgoznak, ezért olyan képernyőre van szükségük, amely a munkához és a szórakozáshoz is megfelel. Az új E2-es sorozat a jó választás azok számára, akik ötvözni szeretnék a lényeges funkciókat és a modern enteriőröknek megfelelő kialakítást”, - mondja Artem Khomenko, az MMD Monitors & Displays európai vezető termékmenedzsere.

Philips 272E2FA: Tapasztalja meg a valósághű színeket és a korlátlan vizuális élményt 1 ms MPRT mellett
 

Az új E2 monitorcsalád emlékezetes vizuális élményt kínál

A nagy felbontás több képpontot és nagyobb részletességet jelent a kijelzőn, ami kulcsfontosságú a professzionális felhasználók számára, mint például a grafikusok, a CAD-felhasználók és az építészmérnökök – de minden más felhasználó is rendkívül értékeli őket. Az új E2 sorozat nagyszerű vizuális élményt biztosít, a Full HD-től 4K UHD felbontásig terjedő modellek pedig kiváló képminőséget nyújtanak (az Ultra Wide-Color technológiának köszönhetően, amely 1,07 milliárd színt jelenít meg).

Az E2 termékcsaládba tartozó monitorok széles betekintési szögeket biztosítanak az élénk színű képek és mély kontrasztszintek érdekében. A vizuális élményt a SmartContrast is javítja: ez a technológia elemzi az aktuálisan megjelenített tartalmat, és automatikusan ehhez igazítja a színeket és a háttérvilágítás intenzitását. A SmartImage technológia elemzi a képernyőn megjelenő tartalmat, és dinamikusan optimalizálja a képek és videók kontrasztját, színtelítettségét és élességét a tökéletes kijelzőteljesítmény biztosítása érdekében.

Az E2 sorozat monitorai jó gaming-élményt nyújtanak

Az új sorozat SmartImage Game Mode üzemmóddal rendelkezik, amely egy könnyen hozzáférhető, a játékosok igényeire szabott és számos lehetőséget biztosító OSD-beállítás. Az FPS mód (First Person Shooter) például javítja a játékokban a sötét területeket, lehetővé téve a játékosok számára, hogy könnyebben észrevegyék az árnyékban megbújó tárgyakat, a Racing mód pedig a leggyorsabb válaszidővel, gazdag színekkel és egyéb képbeállításokkal rendelkező kijelzőt biztosít.

Az új monitorok mindegyike specifikus jellemzőkkel rendelkezik a jobb és egyenletesebb játékélmény érdekében. Például az új Philips 242E2FA és a 272E2FA monitorok 1 másodperces válaszidővel (MPRT1) rendelkeznek, míg a Philips 288E2A és a 345E2AE modellek folyamatos, műtermék nélküli teljesítményt tesznek lehetővé gyakorlatilag bármilyen képkockasebességen az AMD FreeSyncTM technológiának köszönhetően.

Minden felhasználói igényt kielégítő és környezetbarát funkciók

Az új E2 termékcsalád a technológiák széles skáláját teszi elérhetővé a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az EasyRead üzemmód az olvasási élményt a papírról történő olvasáshoz közelíti, a villódzásmentes technológia és a LowBlue üzemmód kényelmesebb megtekintést és szemkímélő termelékenységet tesz lehetővé. Ezek a képernyők diszkrét EasySelect váltóbillentyűvel is rendelkeznek, amelynek segítségével a képernyő beállításai gyorsan és könnyen állíthatók az On-Screen Display menüben, a kábelrendszerező pedig rendezett munkaterületet biztosít.

Bizonyos modellek, mint például a Philips 288E2A és a 345E2AE lehetővé teszik az aktív duális csatlakozást és megtekintést a MultiView funkció révén, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyidejűleg több eszközt használhassanak (pl. egy személyi számítógépet és egy laptopot) az összetett multitaskingot igénylő folyamatok során.

Ezek a monitorok egyáltalán nem tartalmaznak olyan káros anyagokat, mint az ólom és a higany, megfelelnek a RoHS-irányelv előírásainak, és 100%-ban újrahasznosított csomagolóanyagban érkeznek. Ezenkívül pedig Energy Star 8.0 és TCO tanúsítvánnyal is rendelkeznek. A csomagolás teljes mértékben újrahasznosítható.

Az E2-es termékcsalád elérhetősége

Az új E2-es termékcsalád tagjai a következők: a Philips 242E2FA Full HD LCD monitor, a Philips 272E2FA Full HD LCD monitor, a Philips 288E2A 4K Ultra HD LCD monitor, valamint a Philips 345E2AE UltraWide LCD monitor.