A HP új gépeivel a felhasználók játékban maradhatnak otthonukból

Kütyü Magazin, 2020. június 23. 08:31

A HP bemutatja ikonikus OMEN portfóliójának legújabb tagjait, az OMEN Command Center innovatív fejlesztéseit és az első 16 colos Pavilion Gaming laptopot. Az új eszközöket a játékosok új generációjának tervezték, akik folyamatosan keresik a saját és gépeik teljesítményének határait. A hazai OMEN közösséget különleges kihívással várja a vállalat a nyári hónapokban.   

A gaming egyre nagyobb teret nyer világszerte az otthon töltött idő növekedésével. A játék hozzájárul a felhasználók kikapcsolódásához és az általános mentális egészség megőrzéséhez egyaránt. A felhasználók 80 százalékának a videojátékok segítettek kikapcsolni a válsághelyzet alatt. A játékosok a gaming közösséghez is bármikor fordulhattak támogatásért, az európai felhasználók 33 százaléka szerint az általuk játszott játékok közössége sokat fejlődött a karantén alatt. 

„A gaming most minden eddiginél fontosabb szerepet tölt be a felhasználók életében és lehetőséget ad nekik a társas érintkezésre, kikapcsolódásra és a közös szórakozásra – mondta el Judy Johnson, a HP Gaming és E-sport igazgatója. – A HP a gaming kultúra fejlődésének úttörője legújabb világszínvonalú eszközeivel, a továbbfejlesztett OMEN Command Centerre épülő ökoszisztémájával és innovatív, játékosbarát megoldásaival.”   


Online Küzdelemre hívja a magyar gamereket az OMEN 

Közös rendezésű megmérettetéssel hozza össze a hazai játékosközösséget az OMEN és az Intel. A nagy sikerű Küzdelem második fordulójában a felhasználók kedvenc streamerüket egyedi játékszabályokkal segíthetik, de a szerencsések akár vállvetve is harcolhatnak a főszereplőkkel. A három forduló alatt kiderül, ki a legjobb LoL, Valorant és Warzone játékos. 

A kihívás első meccsét június 27-én rendezik AK és CuCu csapata között, majd az ezt követő két hétvégén összecsap még Pierce és Deadfox a Valorant pályáin, valamint Tanár Úr és Féreg TV Csabi is CoD:Warzoneban. A rajongók az otthoni szurkolás mellett aktívan is tehetnek a kedvenceik sikeréért. Többféle nehezítést is megszavazhatnak a bajnokoknak, a színek alapján korlátozott fegyverzettől egészen a használható hősök meghatározásáig. A legszerencsésebb regisztrálók pedig maguk is ott lehetnek az OMEN által biztosított online ringben, és a nagy napon a kedvenc streamerük csapatában játszhatnak.

A megmérettetésre minden főszereplő keményen készül, ezt pedig a saját közösségi média felületeiken és Twitchen is közvetítik majd. A csapatokba a www.akuzdelem.hu weboldalon jelentkezhetnek a vállalkozó szellemű rajongók, itt szavazhatnak az egyedi nehezítésekre és tájékozódhatnak a részletes programról is.     


Magával ragadó játékélmény, kiemelkedő teljesítmény

A játékosoknak a megfelelő eszközökre van szüksége ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassák ki magukból. Az innovatív hőkezelési technológia, a rendkívüli teljesítmény, a látványos megjelenítés, amely életre kelti a játékokat és a hasznos, személyre szabható kiegészítők mind hozzáadnak a játékélményhez. A legújabb OMEN gépek olyan hardveres- és szoftveres ökoszisztémát kínálnak, amellyel a felhasználók kapcsolatban maradhatnak és közösen játszhatják végig a kedvenc alkotásaikat.    

Az új OMEN 15 újratervezett gépháza az előző generációnál kisebb helyet foglal, minimalista kialakításával és az új, kék és zöld árnyalatokban csillogó OMEN gyémánt-logóval vonzza a tekinteteket. A laptop Mica Ezüst és Árnyék Fekete színekben érkezik, opcionális RGB billentyűzet világítással és játékra optimalizált teljesítménnyel.   


Az OMEN 15-tel a játék mobilisabb és egyszerűbb, mint valaha a 8 százalékkal rövidebb, és 11 százalékkal keskenyebb keretnek és a még nagyobb teljesítménynek köszönhetően.


Az OMEN Vector egér és az OMEN Vector Essential egér a PixArttal közösen fejlesztett szenzorokkal rendkívüli kényelmet kínál a hosszú játékok alatt is ergonomikus kialakításával, könnyű súlyával és gumírozott felületeivel, valamint az OMEN Command Centerben elmenthető RGB fénybeállításokkal, amelyek akár 16,8 millió szín megjelenítésére képesek. Az új egerek hat programozható gombbal, és DPI-vel biztosítják a játék közben elengedhetetlen pontosságot.


Személyre szabható súlyelosztás és optimalizált irányítás. Az OMEN Vector egér akár 25 grammig kalibrálható az eszköz alján található rekeszbe helyezett súlyokkal. 

 

Az OMEN Dyad Earbuds az OMEN első fülhallgatója. A két hangszórós technológia és kiegyensúlyozott forgórész erőteljes és egyenletes hangzást biztosít, amely mind a magas, mind a mély frekvenciákat biztosítja a tökéletes játékélményhez. A személyre szabhatóság áll a középpontban a három különböző kialakításnak és a 4 fedőrésznek köszönhetően, amelyek közül az egyik egy Comply prémium fülhallgató fedőrész, amely nem esik ki a fülből, miközben kényelmes viseletet és kiváló hangzást nyújt. 

 

Nagy képernyő, mobil méretű lábnyom 

A gaming közösség folyamatosan növekszik, ma már több mint 1 milliárd tagot számlál világszerte, a felhasználók fele pedig a legnépszerűbb játékokat választja. A HP Pavilion Gaming Portfólió tagjait játékra és munkára tervezték, így a gaming, a videóvágás és a tartalomkészítés sem jelent számukra akadályt. 

Az új HP Pavilion Gaming 16 laptop a vállalat első 16 colos képátmérőjű gaming PC-je. A keskeny, szögletes kialakítású fekete házban érkező készülék akár tizedik generációs Intel Core i7 processzorral és NVIDIA GeForce RTX 2060 Max-Q design grafikával is elérhető. A micro-edge kávával és 300 nites IPS megjelenítéssel érkező, 1080p felbontású és akár 144 Hz-es frissítési rátára képes kijelző szinte életre kelti a játékokat. A megbízható játék közbeni teljesítményre és tartalomgyártásra tervezett, könnyen mozgatható készülék az első Pavilion Gaming laptop, amelyen elérhető az OMEN Command Center, a még megbízhatóbb csatlakozás érdekében pedig Wi-Fi 6 opcióval érkezik.

A Pavilion Gaming 16 laptop praktikusan hordozható. 


Ívelt monitor, lenyűgöző hangzás

A HP Gaming termékportfólióban megtalálható ívelt kijelzők és kiegészítők és az általuk kínált beállítási lehetőségek még magasabb szintre emelik az otthoni játékélményt. 


Az OMEN ökoszisztémáról és hozzá tartozó gaming PC termékcsaládról, kijelzőkről és kiegészítőkről további információ az omen.com weboldalon érhető el.