Hogyan válassz karikagyűrűt?

Kütyü Magazin, 2020. április 18. 12:14

Elmúlt a nagy nap? Ideje eltenni a csodaszép menyasszonyi ruhát és szép lassan visszarázódni a mindennapok rutinjába. Lassan megjönnek a fényképek az esküvőről, amikkel felidézhetitek a feledhetetlen pillanatokat. De csak ez emlékeztet arra, amit megfogadtatok azon a gyönyörű napon? Na ugye, hogy van más is?! A karikagyűrű, amit egész életetekben viselni fogtok, örök mementóként áll majd előttetek!

Hogyan válasszatok?

Az első és legfontosabb szempont, hogy közösen válasszátok ki azt a gyűrűt, ami mindkettőtöknek tetszik. Ha valamelyikőtök feladja az elképzelését, az ki fog hatni a gyűrűhöz való viszonyára.

Éppen ezért már jóval a keresgélés előtt kell egy keretet szabni, hogy mi az az összeg, ameddig elmehettek. Ennek hiányában könnyen túlköltekezhettek. Ugyanilyen fontos az is, hogy ne hagyjátok az utolsó pillanatra a vásárlást, hanem már előre nézzétek ki az igazit. Mivel az esküvő közeledtével szaporodnak a feladatok, ezért ha nem szeretnétek kapkodni, akkor ne halogassátok a vásárlást!

Ne csak a jelenre gondoljatok, hanem arra is, hogy életetek végéig fogjátok viselni. Éppen ezért arra is figyeljetek, hogy megfelelő legyen a méret és az anyagvastagság, mert idővel biztosan változtatni kell rajta, és legyen mivel dolgozni. 

Priorizáljatok! 

Már jó előre tisztázzátok, hogy milyen gyűrűk jöhetnek szóba. Mivel a kínálat végtelen, így ha nincs konkrét elképzelés, akkor az sokat hátráltathat. 

Az aktuális trendek 

Minden évben változnak az éppen hódító és divatos darabok, így idén sincs ez másként. A legkeresettebb még mindig a sárga arany, mint alapanyag, de egyre nagyobb figyelmet kapnak a fehér és a rozé aranyból készült gyűrűk is. Mivel a párok többsége az egyediségre törekszik, így nem meglepő, hogy szívesen kombinálja a fenti színeket. Vannak, akik a neten nézik ki a megfelelő gyűrűt, amire tökéletes a Karikagyűrűmost.hu, hiszen nagyon jó áron találhatjátok meg a megfelelő gyűrűt. 

Kövek tekintetében örök divat a gyémánt, de a különböző színes drágakövek is nagy népszerűségnek örvendenek. 

A legfontosabb szempont a karikagyűrű kiválasztásánál a mai napig az, hogy a jegyespár a saját stílusának és ízlésének megfelelőt válassza ki, hiszen ez az ékszer egy életre szól, éppen ezért alaposan nézzetek utána mindennek!