La Marzocco Linea Mini kávégép - exkluzív minőség az otthonában

Kütyü Magazin, 2020. február 19. 15:42

Aki szívesen tölti idejét specialty kávézókban, az tudja, hogy ilyen minőségű italokat a hagyományos, otthoni felszerelésekkel a legjobb szándék mellett sem lehet készíteni. A vendéglátás élvonalában használt kávégépek nagy része viszont nem alkalmas házon belüli használatra, a  gyakorolni vágyó baristáknak és a lelkes kávérajongóknak így kevés lehetősége marad arra, hogy otthon is a kívánt színvonalú italokat fogyaszthassák.

Az olasz La Marzocco évtizedek óta a baristaversenyek és az elit kávéházak bejáratott márkája, anyaghasználata, precíz működési metódusa a kávékészítés Ferrarijává teszi.  A klasszikus Linea modelljük alapján készült Linea Mini kávégép a híd a két világ között: az eszköz otthoni használatra készült, ám rendelkezik minden, a vendéglátásban használt kávégépekre jellemző funkcióval, a csúcsminőség így otthon is elérhető. 

A Linea Mini két különálló bojlerében egyszerre, különböző hőmérsékleten lehet a vizet melegíteni, így lehetővé teszi a kávékészítéshez használt víz hőmérsékletének pontos beállítását. Egy ilyen géppel hosszú távra érdemes tervezni, a stílusa is ennek megfelelő: az a fajta klasszikus, áramvonalas design jellemzi, amely időtálló, ötven év múlva sem fog kimenni a divatból. 

A Linea Mini teherbírásával a társasági eseményeken is nagy kedvenc lesz: gyorsan, nagy mennyiségben készíthet vele olyan minőségű kávét, amivel garantáltan komoly benyomást fog tenni vendégeire. A La Marzocco Center Alkotmány utcai bemutatótermében bejelentkezés után több modell is megtekinthető.

Ha szeretné az otthona falai közt is kiélvezni a minőségi specialty kávéból készült kávéitalok luxusát, akkor tegyen egy próbát a Linea Minivel.