A Kingston négy díjat zsebelt be a Cyber Defense Global Awardson

Kütyü Magazin, 2019. november 13. 10:08

A Cyber Defense Magazine információbiztonsági szaklap 2019-ben is díjazta a kiber- és információbiztonság innovátorait, és két egymást követő évben idén második alkalommal ismerte el nemzetközi díjprogramjában a Kingston eredményeit. A memóriagyártó összesen négy kategóriában nyert díjat a Cyber Defense Global Awardson. Két iparágvezető titkosított tárolómegoldása, az IronKey D300S titkosított USB-meghajtó és a KC2000 NVMe PCIe SSD egyaránt két-két elismerésben részesült.

 

Az adatokat XTS-módban, 256 bites AES hardveralapú titkosítással védő IronKey D300S USB-t az alábbi kategóriákban díjazták:

A 256 bites AES hardveralapú titkosítást alkalmazó és a TCG Opal 2.0 verzióját támogató KC2000 SSD pedig ezekben a kategóriákban nyert: 

„Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a Cyber Defense Magazine mind D300S, mind pedig KC2000 termékünket az átfogó adatvesztés-megelőzési stratégia fontos elemeként ismeri el. Meggyőződésünk, hogy a sikeres adatbiztonsági terv és az adatvédelmi incidensek költségeinek csökkentése szempontjából egyaránt kulcsfontosságú, hogy a tűzfalon belül és azon kívül is titkosítva, védve legyenek az adatok. A D300S és a KC2000 is ütőképes eszközként támogatja a biztonsági hiányosságok megszüntetését, a teljes vállalatra kiterjedő biztonság megteremtését, valamint a GDPR-nak, a HIPAA-nak és a többi előírásnak való megfelelést” – nyilatkozta Oscar Escayola Kaloudis, a Kingston EMEA-régióbeli flash üzletágának vezetője.

„A Cyber Defense Magazine több mint 3000 vállalatot értékelt világszerte, amely alapján elmondhatjuk, hogy a Kingston az iparág haladó szemléletű, díjnyertes innovátora. A kiberbűnözés által okozott több ezer milliárd dolláros kár és a több tízmilliárdnyi ellopott adat ismeretében a Kingston ezután is tovább dolgozik azon, hogy a határokat tágítva, mindig egy lépéssel az elkövetők előtt járjon” – tette hozzá Pierlugi Paganini, a Cyber Defense Magazine főszerkesztője.