Autodoc: piacvezető alkalmazás autós kiegészítőkkel

forrás: Prím Online, 2019. március 18. 09:10

Mobileszközökön is vásárolhatunk különféle autóalkatrészeket az Autodoc alkalmazásával. Az iOS készülékekre elérhető megoldás révén néhány mozdulattal beszerezhetjük a szükséges kiegészítőket.

Az Autodoc Európa legnagyobb autóalkatrész e-boltja. Az iOS mobileszközökre elérhető alkalmazás révén az egyes autóalkatrészek gyorsan és egyszerűen, immáron online is beszerezhetők.

Jó hír továbbá, hogy ez nemcsak kényelmes módja a vásárlásnak, hanem az applikáció használata révén kedvezményekben is részesülnek a felhasználók. A forgalmazók a legjobb árakat garantálják az egyes kedvezmények mellett, melyek mértéke akár 23%-ra is tehető. A feliratkozott vásárlók pedig időről időre kuponokat is kapnak, melyek révén még több pénzt lehet megtakarítani.

 


Minden egyes termék mellett szerepel, az eredeti árnál mennyivel olcsóbban lehet beszerezni. Olyan, mintha egy interaktív katalógust böngészne a felhasználó, amelyben még keresni is pofonegyszerű, és néhány kattintással összeválogathatjuk, mit szeretnénk a virtuális kosarunkba tenni.

Összesen 15 féle fizetési mód közül választhatunk, így garantáltan megtaláljuk a számunkra szimpatikus formát.

 

Ha valamit megrendelünk, státusz értesítéseket kapunk, ezáltal nyomon követhető a rendelés állapota. A későbbiekben pedig könnyen visszakereshetjük korábbi rendeléseinket is, ez segíthet, ha valamit újra meg szeretnénk rendelni. 

Ha pedig nem vagyunk biztosak a döntésünkben, a kiválasztott terméket egy másikkal is összehasonlíthatunk, valamint az Autodoc szakértő csapata is rendelkezésünkre áll az alkalmazásban, akikkel élőben cseveghetünk, ha kérdésünk van.

A feliratkozók mindig értesülhetnek az egyes frissítésekről, ha új termék került a virtuális polcokra. Az alkalmazás előnye továbbá, hogy egyes rendeléseknél szállítási díjat sem kell fizetni, és nincsenek limitációk a szállítási régiókra vonatkozóan. 

Több mint 1,5 millió termék várja a vásárlókat, összesen 45 márka 5914 modellje közül lehet választani.

Az alkalmazás letölthető iPhone-okra és iPadekre egyaránt az Apple Store-ból, és akár magyar nyelven is használható.