Élvezze a filmeket a hagyományos Blu-ray-felbontás négyszeresével

Kütyü Magazin, 2018. augusztus 7. 11:13

Egyedülálló kép- és hangminőségre képes a Sony új UBP-X500 4K HDR Blu-ray lejátszója, mely a Full HD-nál négyszer nagyobb felbontásnak köszönhetően páratlan részletességgel, színekkel és fényerővel jeleníti meg a tartalmakat. A Blu-ray lejátszó mozitermet varázsol a nappaliból, az otthon kényelmével.

A Sony UBP-X500 4K HDR Blu-ray lejátszó kiváló választás a 4K Ultra HD Blu-Ray lemezek olvasásához. 

Nagy felbontású 4K lejátszás 

A Blu-ray lejátszó lenyűgöző részletessége, színei és fényereje mozitermet varázsol a nappaliból, az otthon kényelmével.

Széleskörű multimédia és formátum támogatás

Az X500-al a 4K Ultra HD Blu-ray lemezek lejátszása mellett szinte bármit megnézhet vagy meghallgathat, amit csak szeretne – beleértve a Blu-ray, DVD, SACD és a legtöbb digitális, nagy felbontású audio és videó formátumokat is.

Az UBP-X500 a továbbfejlesztett felbontásnövelés révén mindent felskáláz 4K-ra, így kiváló képminőségben élvezheti az alacsonyabb felbontású tartalmakat is.

Felhasználóbarát irányító felület

A Blu-ray lejátszó számos kényelmi funkciójának - köztük az ultragyors működésnek és automatikus készenléti állapotnak – köszönhetően problémamentesen kezelhető. A letisztult gombkiosztású, kompakt méretű távirányítóval könnyen és pontosan böngészhet kedvenc tartalmai között.

Az UBP-X500 Blu-ray lejátszó augusztus közepétől érhető el.