Apple iPhone 8: megállíthatatlanul jó ajánlat a Telekomtól

Kütyü Magazin, 2017. szeptember 21. 16:20

Az Apple iPhone 8 64 GB-os készülék szeptember 22-étől 0 Ft kezdőrészlettel már 89 980 forintért előrendelhető a Telekomnál a Mobil Korlátlan + Net Korlátlan díjcsomag-kombinációval vállalt kétéves hűségidővel, 22 havi kamatmentes részlettel. 

A Telekom a korlátlan díjcsomag-kombinációval jelentős kedvezményt ad a készülékek árából. Emellett minden új iPhone 8 és iPhone 8 Plus készülék kártyafüggetlenül lesz megvásárolható a szolgáltatónál.

A világszerte tapasztalható hatalmas érdeklődés és készlethiány miatt az iPhone 8, iPhone 8 Plus készülékek és az Apple Watch Series 3 okosóra a bevezetéskor korlátozott mennyiségben lesz elérhető. Az induláskor egyes készüléktípusok, memória- és színverziók még nem lesznek előrendelhetők. A Telekom mindent elkövet annak érdekében, hogy a gyártótól rendelt mennyiségeket minél előbb megkapja, és az igényeket a lehető leghamarabb kielégítse. Az árakkal és adatcsomagokkal kapcsolatos további információk szeptember 22-től megtalálhatóak a www.telekom.hu weboldalon.

Jelenleg folyik a 4G hang szolgáltatás aktiválása az iPhone készülékkel rendelkező ügyfelek számára, így természetesen a 4G Hang használata, amely gyorsabb hívásfelépülést, HD hangminőséget és hívás közben is folyamatos, 4G sebességű adatkapcsolatot tesz lehetővé az új iPhone készülékeken is elérhetővé válik. A szolgáltatás aktiválást egyedileg az ügyfélszolgálati csatornákon is lehet kezdeményezni. A szolgáltatás részleteiről a www.telekom.hu/4g-hang weboldalon található bővebb tájékoztatás.

Az iPhone, Apple Watch és Apple TV termékekkel kapcsolatos további információk a www.apple.com weboldalon elérhetőek.