Új darabokkal bővül a nagy sikerű Little Rockerz fejhallgató kollekció

Kütyü Magazin, 2017. szeptember 1. 10:10

Az IFROGZ szeptembertől frissíti a gyerekeknek szóló fejhallgató választékát. A Little Rockerz Costume fejhallgató kollekció megújulása nem csak az új, vidám modellek megjelenését jelenti, de olyan megoldások is bemutatkoznak, amelyeknek köszönhetően a gyerekek és szüleik is egyaránt nyugodtan élvezhetik a zenehallgatás élményét. 

A fejhallgatócsalád fiúknak és lányoknak szánt modelleket is tartalmaz, így minden gyermek kiválaszthatja a személyiségéhez leginkább illő darabot az állatrajongótól egészen a hercegnőig. A Little Rockerz Costume fülhallgatók tökéletesek hosszú utazásokhoz, de felvidíthatják a gyerekeket az esős őszi reggeleken is, ha véget ért a nyári szünet.

„A Little Rockerz Costume fejhallgatókat a humoros  dizájn, a minőségi hangzás és a biztonságos használathoz szükséges hangerő limiter tette sikeressé” - mondta el Dermot Keogh, nemzetközi termékigazgató. „A már létező kínálat sikere alapján nincs kétségem, hogy az új modellek is legalább annyira népszerűek lesznek, ha nem népszerűbbek.”

A kibővített kollekció tartalmazza az alábbi darabokat:

A Little Rockerz Costume frissített kiadása az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik:

Vásárlás

A Little Rockerz fejhallgatók ajánlott bruttó fogyasztói ára 19,99 euró / ~ 6000 Ft. Ajánlott bruttó fogyasztói áron  megvásárolhatók a ZAGG.com webshopjában.