Smart Home - Okos Otthon kameráival a Panasonic új szintre emeli a biztonságot

Kütyü Magazin, 2017. február 16. 15:45

A Panasonic bemutatta az új, KX-HNC800 Full HD beltéri kamerát, amelyben a felhasználó privát szféráját egyedi, kézzel elhúzható zár védi. Egy „előfelvétel funkció” is található benne, amely minden ma kapható otthoni kameránál több felvételt készít.

Rögzítsen mindent, amit szeretne és semmi olyat, amit nem szeretne 

A privát szféra védelme érdekében a KX-HNC800 modellben egy egyedi, kézzel elhúzható zár található. Segítségével könnyen és gyorsan eltakarhatja a kamerát és a mikrofont minden olyan esetben, amikor nem szeretne felvételt készíteni, például amikor vendégeket fogad.

Nem maradjon le a fontos felvételekről

Az átfogó, pontos felvételek készítéséhez a KX-HNC800 modellben egy „előfelvétel funkció” található. A képfeldolgozás két másodperccel azelőtt kezdődik, hogy a kamera érzékelője aktiválja a felvételt, így még több fontos felvétel készül, mint az átlagos otthoni kamerák esetében.  Tökéletes megoldás arra, hogy szemmel tartsa az otthon maradt házi kedvencét, így soha nem fog lemaradni semmiről. Könnyen és azonnal megnézheti és full HD minőségben felveheti a kedves és vicces pillanatokat. A kamera optimalizált mikrofonjával kétirányú kommunikációra is lehetőség nyílik. 

Könnyedén szinkronizálható más Smart Home - Okos Otthon eszközökkel

A Panasonic KX-HNC800 egy független kamera, ami könnyedén szinkronizálható a Panasonic vezeték nélküli kommunikációval működő HUB-bal, beltéri/kültéri kamerákkal, intelligens dugaszokkal és más érzékelőkkel és a Smart Home - Okos Otthon rendszer más elemeivel. 

Vezeték nélküli felügyeletet is biztosít akár nyolc okos eszközre, opcionális push értesítésekkel, ha a mozgásérzékelő jelez.  

Éles, zavartalan, az egész szobát befogó felvételek

Az egymagában álló széles látószögű Panasonic KX-HNC800 az egész szobát befogja 142 fokos diagonális széles látószögével, és akár 145 órányi felvételt is készít.

Full HD (1080p) videót rögzíthet microSD/SDHC/SDXC kártyára vagy okostelefonra/tabletre: egyszerűen vegye ki a microSD kártyát a kamerából és helyezze bele a kiválasztott eszközbe. Ilyen módon szerződéskötés nélkül, alacsony költséggel használhatja rendszerét, szemben a felhőalapú megoldásokkal. Kivételes full HD videót rögzíthet, még gyenge fényben is. A gyors fókuszálásnak köszönhetően pontosabban állíthat élességet, így zavartalan, mozifilm minőségű videófelvételt rögzíthet, másodpercenként harminc képkockával.