LG UltraFine 5K/4K képernyők a korlátlan Mac felhasználói élményért

Kütyü Magazin, 2016. november 8. 14:24

Az LG Electronics (LG) bemutatta két új monitorát, melyeket kifejezetten a legújabb MacBook és MacBook Pro modellekhez terveztek. Az LG új UltraFine 27 inches 5K képernyője ideális munkaeszköz az otthoni vagy irodai munkakörnyezetben, és tökéletes kiegészítő azon MacBook vagy Macbook Pro felhasználók számára, akiknek fontos a jó minőségű, nagy felbontású kép.

27 inches UltraFine 5K monitor Thunderbolt 3 porttal

A lenyűgöző 27-inches UltraFine 5K monitort az új MacBook Prohoz tervezték. Az eszköz Thunderbolt 3 porttal csatlakoztatható a macOS 10.12 és későbbi kiadásokhoz, és új lehetőségeket nyújt a kreatív iparban dolgozók számára – a grafikusoktól a fotósokon át a videós szakemberekig. Az UltraFine 5K képernyő lélegzetelállító 5120x2880, 218 pixel/inch (ppi) felbontásával és színvisszaadási képességével a P3 színtér 99 százalékát lefedi. A monitor továbbfejlesztett IPS panelje a színeltolást minimalizálva bármely látószögből tökéletes képet ad, így a felhasználók az eredeti tartalmat pontosan olyannak látják, amilyennek kell.

A világ első 5K, Thunderbolt 3 porttal rendelkező monitorjaként az LG UltraFine 5K készüléke az új MacBook Protól 5K videókat, hanganyagot és adatokat képes fogadni és továbbítani, mindeközben pedig folyamatosan tölthető a Thunderbolt 3 kábelen keresztül. Az UltraFine 5K képernyő különlegessége, hogy három downstream C-típusú USB port található rajta, melyek további kapcsolatot és töltést tesznek lehetővé a kompatibilis eszközökkel. A zökkenőmentes macOS integrációval a fény- és hangerő szabályozás a képernyőn felugró ablakban könnyedén megoldható, bármilyen fizikai gomb használata nélkül.  

Az elülső kamera és a mikrofon kompatibilis a Facetime-mal, az LG Rich Bass és a beépített Hi-Fi hangszórók pedig új szintre emelik a multimédia élményt. Magassága és dőlésszöge, pontosan megtervezett arányai a tökéletes komfortérzetet szolgálják.

21,5 inches UltraFine 4K monitor

219 ppi sűrűségének köszönhetően a 21,5 inches UltraFine képernyő kiváló, 4K (4096x2304) felbontású képet ad, ezzel tökéletes társa a MacBooknak, kiterjesztve a legújabb MacBook Pro  lehetőségeit is. A 21,5 inches modell lefedi a P3 spektrum 99%-át, élénk fényerőszintekkel büszkélkedhet, IPS panelje pedig még több egységes szín kibocsátására képes. A C típusú USB-nek köszönhetően a videók, adatok közvetítése, a töltés és a macOS integrált kijelző vezérlése egyetlen kábel segítségével megoldható. Az LG UltraFine 4K monitor három downstream USB C típusú bemenetet és kiváló minőségű Rich Bass Speakert kínál, állítható állványának köszönhetően pedig kényelmesebb vele a munka.

“Boldog vagyok, hogy két olyan kiváló monitort mutathatunk be, melyek a legigényesebb Mac felhasználók elvárásainak is megfelelnek” – mondta Brian Kwon, az LG Home Entertainment Company elnöke. – “Az UltraFine képernyők lenyűgöző képminőségükkel új lehetőségeket nyitnak a kreatív felhasználók előtt, és nagy segítséget nyújtanak, hogy hatékonyabban végezhessék munkájukat, akár otthon, akár az irodában dolgoznak.”

Az LG 21,5 inches UltraFine 4K képernyő novembertől, az LG 27 inches UltraFine 5K modell kora decembertől kapható az Egyesült Államokban. További információért kérjük, látogasson a www.apple.com oldalra.