A Panasonic objektívek vásárlás előtt kipróbálhatók

Kütyü Magazin, 2016. augusztus 3. 11:43

A Panasonic „Try and Buy” programjának keretében objektívjeit és fényképezőgépeit vásárlás előtt kipróbálhatjuk. (A fényképezőgépek kipróbálására várhatóan 2016 őszén lesz lehetőség.) 

Ez kiváló alkalom arra, hogy megtaláljuk az igényeinknek leginkább megfelelő felszerelést, és lássuk, hogy az hogyan működik különböző körülmények között.

Az objektívek kölcsönzéséhez mindössze el kell menni egy Panasonic viszonteladói üzletbe, vagy meg kell nézni a program partnereinek website-ját – bármelyiküknél kölcsönözhetünk egy tetszés szerint választott Lumix objektívet.

A programban résztvevő partnerek:

1. Digitcam

2. Fotoplus

3. Tripont

4. Videopart

 

A programban résztvevő partnerek internetes oldalain megismerkedhetünk a 'Try and Buy' program feltételeivel és megtekinthetjük a kölcsönözhető objektívek listáját és a kölcsönzési feltételeket (ezek partnerenként eltérhetnek). 

Az elérhető objektívek választéka tartalmazza a következő modelleket:

H-HS12035 — sokoldalúság és kiváló teljesítmény

Ez a gyors objektív F2.8-as kimagasló fényerőt garantál teljes, 12-35 mm fókusztartományában (35 mm egyenérték: 24-70 mm), amely a széles látószögtől a normál képkivágáson át a közepes telefotó tartományig terjed. Ez az objektív nemcsak arra alkalmas, hogy utazás közben kiváló tájképeket készítsünk, hanem nagy átmérőjének köszönhetően magas minőségű beltéri fotókat is készíthetünk vele. Optikai illúziókeltő és elmosódó effektjei révén éppen a kívánt hatásokat érhetjük el. Csepp- és porálló kivitele miatt nagyszerűen lehet vele bárhol dolgozni. Ha egy csepp- és porálló Lumix-fényképezőgéphez csatlakoztatjuk, szinte bármilyen időjárási körülmények között kibontakoztathatjuk teljes kreativitásunkat.

H-HS35100 — Bármely szögben tökéletes

A 35-100 mm-es (35 mm egyenérték: 70-200 mm) F2.8-as, gyors teleobjektívvel remek elmosódó hátterű portréfotókat és makró képeket készíthetünk. Rövid zársebességgel alkalmas gyorsan mozgó objektumok, például sportjelenetek vagy dinamikus akciók fényképezésére. Ezzel egyidejűleg a csepp- és porálló kivitel révén az objektív kiválóan használható terepen. Egy csepp- és porálló Lumix-fényképezőgéphez csatlakoztatva szinte bármilyen időjárási körülmények között kibontakoztathatjuk teljes kreativitásunkat.

H-FS100300— Teleobjektív óriási lehetőségekkel

Ez a 300 mm-es ultrazoommal rendelkező teleobjektív (100-300 mm, 35 mm-es egyenérték: 200-600 mm) tökéletes választás dinamikus sportjelenetek és olyan állatok fényképezésére, amelyeket nehéz megközelíteni. A hagyományos objektívekkel ellentétben a Lumix G objektívek kicsik, könnyűek, elférnek a tenyeredben. Profi fotókat készíthetsz velük a sportolókról, és akár egy lehulló vízcseppet is lefényképezhetsz.

H-HS043 — Több művészi lehetőség

Ez az F1.7-es igen gyors, fix fókusztávolságú objektív gyönyörű mélységélességi effektekre képes, amelyek segítségével ütős, kreatív képek készíthetők. Közép-telefotó fókusztávolságának (42,5 mm, 35 mm-es egyenértékes: 85 mm) köszönhetően ez a kompakt objektív ideális komoly mélységű portrékhoz. Sokoldalúsága és optikai paraméterei révén realisztikus makró fotókat is készíthetünk vele, például csendéleteket vagy élelmiszerfotókat. 

H-X025 — Lágy fókusz

Kiemelkedő képminőség és minimális torzítás – ez jellemi ezt a gyors F1.4 LEICA DG SUMMILUX objektívet, amely kivételes képeket készít éjszaka vagy beltéren is. Ez a LEICA objektív világszerte számtalan fotóst babonázott már meg egyedülálló lágy fókusz hatásával, amely bármilyen hétköznapi tájból képes elképesztő mennyiségű érzelmet kihozni. Az objektív minden helyzetben tökéletes, a mindennapokban vagy utazás során is.