Itt az új vízálló és ütésálló COOLPIX w100

Kütyü Magazin, 2016. augusztus 1. 18:59

A Nikon COOLPIX kompakt fényképezőgépek termékcsaládja egy otthoni vagy külföldi kalandokhoz tervezett új taggal bővült – a 13,2 megapixeles COOLPIX W100 készülékkel.

A fényképezőgéppel úszhat vagy akár 10 méteres mélységig merülhet, továbbá az 1,8 méteres magasságból való leejtésig ütésálló, ellenáll akár –10 oC-os hidegnek, valamint porálló, így bárhová gond nélkül magával viheti.

Készítsen kiváló minőségű fotókat, és ossza meg azokat azonnal a SnapBridge alkalmazással, amely automatikusan továbbítja a képeket okoseszközére az útközben is egyszerű tárolás és közösségi megosztás érdekében. A alacsony energiafelhasználású Bluetooth (BLE) technológiahasználatával a SnapBridge állandó, alacsony fogyasztású kapcsolatot tart fenn a COOLPIX W100 fényképezőgép és egy okostelefon vagy táblagép között, így a fényképek könnyen kezelhetők. Egyetlen gombnyomással rögzíthet teljes HD-videofelvételt (1080p) sztereó hanggal, az elektronikus rázkódáscsökkentésnek (VR) köszönhetően pedig a videofelvételek remegéstől mentesek és élesek lesznek.

A hihetetlenül egyszerűen kezelhető COOLPIX W100 dedikált gombokkal és könnyen használható felülettel, valamint egy speciális gyerekmenüvel is rendelkezik, így minden korosztály számára megfelelő. Válassza az Egyszerű automata módot, és hagyja, hogy a fényképezőgép optimalizálja az összes beállítást, így mindig nagyszerű képeket készíthet, továbbá a 230 000 képpontos, 6,7 cm-es TFT LCD-monitoron jól láthatóan megkomponálhatja a felvételeket – még gyenge fényben vagy közvetlen napfény esetén is.

A tökéletes portrék készítése sohasem volt könnyebb, sem a víz fölött, sem a víz alatt. Az Intelligens portré rendszer aktiválja többek között az Arc-prioritásos AF funkciót, amely automatikusan észleli az alany arcát, és erre állítja be az élességet, míg a Víz alatti arckeretezés funkció automatikusan készít felvételeket, amikor az emberek arcát észleli a tengerben vagy a medencében. 

Az új vízálló és ütésálló fényképezőgépet bemutató Ines Bernardes, a Nikon Europe COOLPIX termékmenedzsere elmondta: „A COOLPIX W100 kiváló minőségű fényképeket és Full HD-videókat, valamint gondtalan tartósságot nyújt, így a felhasználó nyugodtan pihenhet annak tudatában, hogy a fényképezőgépe ellenáll a váratlan leesésnek vagy a medencében való merülésnek. Bárhová is utazik, a SnapBridge automatikusan szinkronizálni tudja a képeket a Bluetooth Smart Ready segítségével az okostelefonjával vagy táblagépével az azonnali megosztáshoz és a tároláshoz. Az egyszerű, intuitív kezelésnek köszönhetően a fényképezőgép ideális választás az útközbeni fényképezéshez, a gyerekbarát menü pedig az egész család számára szórakoztatóvá teszi a fényképezést.”