Új ruhát öltenek a HyperX Predator termékcsaládok DRAM moduljai

Kütyü Magazin, 2016. június 15. 10:11

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy Predator DDR4 és DDR3 DRAM memóriái új, karakteres megjelenést kaptak. 

A modernizált külső nem csak esztétikailag ütős, de sokkal hatékonyabb hőelvezetést biztosít az eddigieknél is nagyobb megbízhatóság érdekében. Az alumínium hőelosztó és a nyomtatott áramkörök fekete színe emellett tökéletesen illeszkedik a legújabb PC-hardverekhez.

A HyperX Predator DDR4 memória magas frekvenciát (akár 3333 MHz) és csökkentett, CL15-CL16-os késleltetést biztosít, így mind az amatőr felhasználók, mind a profik csúcsteljesítményt nyújthatnak a játékuk során. A HyperX Predator DDR3 memóriái emellett 2666 Mhz-es órajellel és alacsony CL9–CL11 késleltetéssel is elérhetők, így nagyobb rendszersebességet kínálnak a vásárlóknak. 

A HyperX Predator memóriamodulok sebessége 100%-ig gyárilag tesztelt. A termékekhez élettartam-garancia és ingyenes, napi 24 órában elérhető támogatás jár.

A HyperX Predator megújult DDR4 moduljának jellemzői és műszaki adatai:

A HyperX Predator megújult DDR3 moduljának jellemzői és műszaki adatai:

 A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR4 és DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és gamer kiegészítőket gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 30 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken.