Eljött a telekomosok nyara

Kütyü Magazin, 2016. június 6. 12:22

A Magenta 1-esek június 6-tól annyit netezhetnek a mobiljukon, amennyit csak bírnak, egész nyáron át. Különösen jól jöhet ez most a sportrajongóknak, akik itthon bármerre is járnak, mobil képernyőiken azonnal értesülhetnek az EB és az Olimpia eseményeivel kapcsolatos összes információról, és egyetlen mérkőzésről, közvetítésről sem maradnak le.

„Folyamatosan nő az internetéhség, és különösen igaz lesz ez az idei nyárra, hisz kiemelkedő sportesemények és fesztiválok zajlanak majd, amelyek mellett támogatóként is megjelenünk. Szeretnénk, ha ezen a nyáron semmi sem állna a mobilnetezés, a sport- és fesztiválélmények útjába, ezért megvalósítjuk minden mobilos álmát: megszüntetjük a felhasználható adatmennyiség korlátját a Magenta1 kedvezménycsomaggal rendelkezőknek. A gesztussal elsősorban ügyfeleink hűségét szeretnénk meghálálni, és azt a bizalmat, amellyel felénk fordulnak.”- mondta Gyenes András a Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese.

Az okostelefonok és tabletek terjedésével valódi társadalmi igénnyé nőtte ki magát a folyamatos, minden helyzetben – otthon, útközben és otthontól távol is - elérhető internetkapcsolat. Zavartalan internet-elérhetőség nélkül a legtöbben már csak egy üres, nagyképernyős telefonnak tartják a saját okostelefonjukat. A Magenta 1-esekre mostantól egy egész nyáron át tartó non-stop facebookozás, végetérhetetlen zenestreamelések, útközben is videónézés, online játszás, szurkolás vár. 

Nemcsak a lakossági Magenta 1-esek, hanem  a most bevezetett Magenta 1 Business üzleti ügyfelei is szabadon, adatkorlát nélkül mobilnetezhetnek belföldön a nyár folyamán, használják akár üzleti akár magáncélra a mobiljukat.  A Magenta 1 Business egyéb előnyei mellett – mint pl. a kedvezőbb havidíj, a díjmentes informatikai szolgáltatások, dedikált kiszolgálás a telefonos ügyfélszolgálaton, - a nyári gondtalan mobilnetezés még vonzóbbá teszi a kedvezménycsomagot.

Ugyanakkor a Telekom gondolt azokra is, akinek még nem vonták össze szolgáltatásaikat a Magenta 1-be, és a Next valamint a Next Business előfizetőinek megduplázta a felhasználható adatmennyiségét, amely a legtöbb esetben 500 MB helyett 1GB-ot, de a lakossági ügyfelek számára igényelhető Next XL-nél már 3 helyett 6 GB-ot jelent. A dupla adatmennyiség ráadásul nemcsak nyárra szól, hanem az előfizetés teljes időtartamára. 

A Telekom a rengeteg többlet adathoz kedvezményes készülékeket is kínál a nyárra: Magenta 1-esként új mobil előfizetéssel bárki 50 000 forint kedvezménnyel vásárolhat Samsung Galaxy S7 okostelefont, kamatmentes részletre. Ugyanez a Magenta 1 Business esetében 30 ezer forint egyszeri extra készülékkedvezményt jelent, amelyet felhasználhatnak mobil, laptop vagy tablet vásárlására.

A fenti készülékkedvezményekről, a Magenta 1 és a Magenta 1 Business kedvezmény csomagba bevonható szolgáltatásokról és igénybevételének feltételeiről, valamint a Next és Next Business csomagokról a fenti tájékoztatás nem telj körű, további részletek itt találhatók: www.telekom.hu