Új taggal bővült az Ultimate Ears hangfalcsalád

Kütyü Magazin, 2016. május 24. 10:14

Tovább feszegeti az innováció és a dizájn határait az Ultimate Ears a vezeték nélküli hordozható hangfalak piacán. A család első tagja az UE BOOM volt 2013-ban, az UE ROLL 2 bemutatásával azonban új távlatokat nyit a gyártó. Az UE ezúttal is újradefiniálja a Bluetooth hangfal kategóriát a hangzástól a dizájnig.

Mindegy, hogy a strandra vagy egy túrára készül az ember, az UE ROLL 2 új lendületet visz a szórakozásba. A megnövekedett hatótávolságnak köszönhetően több mint 30 méteres távolságból is csatlakoztatható a Bluetooth eszköz, 15 százalékkal nagyobb hangerőre képes, miközben megtartja az UE ROLL vékony, CD lemezre emlékeztető alakját. A hangfal alig több mint 300 gramm, így az UE ROLL 2 úgy nyújt nagyobb teljesítményt, hogy közben sem a mérete, sem tömege nem nőtt.

Az UE ROLL 2-t úgy tervezték, hogy bármilyen kalandra magával vihesse a tulajdonosa. Egy gumis pánt található a hátoldalán, aminek köszönhetően az elve kicsi és könnyű hangfal könnyedén és sokoldalúan rögzíthető. Fel lehet csatolni hátizsákra, nadrágszíjra vagy akár egy kerékpárra is, hogy tulajdonosa soha ne maradjon zene nélkül. Vízálló (IPX7 szabványnak megfelelően) és ütésálló, miközben kiemelkedő hangzást biztosít és akár a tenyérben is elfér.

„A gumipántnak köszönhetően az UE ROLL a legsokoldalúbb és legkényelmesebb hordozható hangszóró a termékcsaládban.” mondta Charlotte Johs, az Ulimate Ears vezérigazgatója. „Nincs még egy hangszóró, amit felakaszthatsz a tusolóban, úsztathatsz a medencében vagy felcsatolhatsz a biciklidre. Az UE ROLL 2 mindegyeiket tudja kiváló hangzás és megnövekedett Bluetooth hatótávolság mellett, tehát még több szabadsággal és rugalmassággal hallgathatjuk kedvenc zenéinket, bármerre is járunk.”

Minden vízálló hangfalnak helye van a medencében, ezért az UE ROLL 2 az UE Floatie névre keresztelt gumicsónakkal érkezik, hogy a következő medencés partin, a víz tetején úszva nyújtson minőségi szórakozást a vendégeknek.