A Lexmark áttörő innovációt jelentett be a leggyorsabban növekvő piaci szegmensben

Kütyü Magazin, 2016. január 27. 18:32

A Lexmark, a világ egyik vezető technológiai vállalata, a mai napon A4 formátumú színes lézernyomtatók és intelligens többfunkciós készülékek (MFP=Multi Function Product) új generációjának bevezetését jelentette be. A termékbevezetés keretében hét új modellcsalád jelenik meg.

„Az A4 formátumú, színes MFP készülékek a jövőben is a globális MFP piac meghatározó szegmensét alkotják. Az előrejelzési időszakban kiemelkedő, 10,5%-os növekedés várható” - jelentette be Amy Machado, az IDC kutatási igazgatója.

Az új Lexmark modellcsaládokhoz tartozó színes, lézer alapú eszközök közül több készülék is a legkiválóbb toner-kapacitást kínálja saját kategóriájában, a hosszú élettartalmú képalkotó komponensek pedig az ágazat élvonalát képviselik. Mindezeknek köszönhetően kevesebb felhasználói beavatkozást igényelnek, valamint minden eddiginél kedvezőbbé válik a Lexmark színes eszközeinek teljes tulajdonlási költsége (TCO=total cost of ownership). 

Az erős, négymagos processzorokkal meghajtott modellek saját A4-es kategóriájukban rendre a leggyorsabb nyomtatási és másolási sebességet produkálják.

Az új Lexmark termékpalettához a következő termékek tartoznak: Lexmark CS720, CS725 és CS820 szériás nyomtatók, Lexmark CX725, CX820, CX825, CX860 szériás többfunkciós eszközök.

A Lexmark legkiemelkedőbb ajánlata a CX860, az egyik legmagasabb toner-kapacitást, a legnagyobb bemeneti/kimeneti kapacitást, illetve a legrugalmasabb médiatámogatást kínálja az A4-es színes, többfunkciós lézernyomtatók között. A CX860 képességeit tekintve még az A3-as termékek számára is konkurenciát jelent, lehetővé téve a vállalkozások számára a házon belüli minőségi színes nyomtatást.  

Minden új készülék támogatja a Lexmark Kofax TotalAgility platformját, erősítve ezzel a többcsatornás adatrögzítési stratégiát, ezáltal növelve a vállalatok hatékonyságát.

A Lexmark egy új, tablethez hasonló interfész bevezetésével egyszerűsíti le a kezelést és változtatja meg a felhasználói élményt. Az új MFP készülékeket olyan, a termelékenységet növelő megoldásokkal látták el, mint például az új, egységesített Scan Center applikáció. Ennek segítségével a felhasználó a beolvasás után egyszerre több helyre irányíthatja a digitalizált képfájlt – például e-mail címekre, hálózati mappákba, FTP oldalakra, faxra, elektronikus archívumokba vagy egyéb, biztonságos hálózati helyekre –, majd visszaigazolást is kérhet a kézbesítésről.

„A Lexmark ezzel a saját fejlesztésű, forradalmi technológiával az A3-as és A4-es technológiák legjavát egyesíti, lehetővé téve a kezelt nyomtatási szolgáltatások és az üzletifolyamat-támogató megoldások optimalizálását” – jelentette ki Marty Canning, ügyvezető elnökhelyettes, a Lexmark Imaging Solutions and Services elnöke. „A minden eddiginél alacsonyabb teljes tulajdonlási költség révén a Lexmark új generációs, nagy munkacsoportoknak szánt színes lézernyomtatói a legmagasabb szintet jelentik az irodai termelékenység tekintetében.”