A Logitech bemutatja új G502 Proteus Spectrum játékos egerét

Kütyü Magazin, 2016. január 5. 16:06

A Logitech a mai napon mutatta be G502 Proteus Spectrum névre hallgató játékos egerét. Személyre szabható RGB megvilágítás, valamint továbbra is a világ legjobb DPI szenzora, valamint modern dizájn és variálható súlyelosztás.

Pontos és érzékeny optikai szenzor

A Logitech G502 Proteus Spectrum a vállalat legfejlettebb és legpontosabb optikai érzékelőjét, a PMW3366-ot használja. Ezt egészíti ki az exkluzív Logitech G Delta Zero™ optikai szenzor technológia a lehető legnagyobb teljesítmény és a mozdulatok legpontosabb lekövetése érdekében. A Logitech G502 Proteus Spectrum széles DPI tartományban (200-tól 12 000-ig) használható gyakorlatilag nulla pixelhibával. 

Személyre szabhatóság 

A személyre szabhatóság a világot jelentheti a játékos eszközök terén. Ebből kiindulva, a Logitech egerét úgy tervezték, hogy a gamer úgy érezhesse, az csak neki készült. Szabadon állítható tömeg és tömegközéppont az öt darab 3.6 grammos súllyal, a Logitech Gaming Software használatával pedig könnyedén beállítható bármilyen parancs vagy makró a 11 programozható gombra.
Az optikai szenzor dinamikus tartománya az egér alatt található felületek fizikai és reflektív tulajdonságaihoz igazítható ezzel is elősegítve a nagy sebességet és pontosságot.  
 

Testre szabható RGB ledek

Találd meg a stílusodhoz leginkább illő beállítást a több mint 16.8 millió színből és árnyalatból a Logitech Gaming Software (LGS) segítségével. Keltsd életre az egered a pulzáló fényekkel vagy váltogasd a színeket folyamatosan a színskála minden árnyalatában. A fények szinkronizálhatók más Logitech G, vagy RGB termékek beállításaival.

Kényelmes kialakítás

Mintás, gumírozott markolat és kényelmes gombelhelyezés, ezen felül pedig egyedi bal- és jobboldali gombok a precíz kattintások érdekében. A gombok alatti mechanikus mikro-kapcsolók helyezkednek el, így fokozva a gyorsaságot és a pontosságot. A kettős üzemmódú görgővel pedig villámgyorsan és pontosan navigálhatunk a weben.
 
 „A G502 Proteus Spectrum kiváló érzékelője mellé most testre szabható világítást kapott” – mondta el Ujesh Deasi a Logitech játékos üzletágának alelnöke és vezérigazgatója. „Könnyedén szinkronizálhatod az RGB-kompatibilis Logitech G játékos kormányokkal, hogy egy igazán egyedi környezetben játszhass.”

Ár és elérhetőség 

A Logitech G502 Proteus Spectrum a G502 Proteus Core, a világ egyik legkelendőbb játékos egerének sikereire épít. A G502 Proteus Spectrum várhatóan 2016 januárjától lesz elérhető Európában, 89.99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.